Skocz do zawartości
djsilence

Do Wszechwiedzących

Rekomendowane odpowiedzi

No i będze kara, gdyż nie pozostaje już nic innego jak zapytać w tym dziale drodzy panowie, gdyż nie widać Was w Podstawowych zagadnieniach.

Od dłuższego czasu juz próbuje się dowiedzieć na tym i innych forach oraz wyszukując przez google-a info z wytłumaczeniem zależności pomiędzy poszczególnymi timingami. Tutaj w podstawowych.. czy też w FAQu nie idzie się tego dowiedzieć. Był gdzieś link mówiący co one robią, ale brakło wytłumaczenia "po polsku" czyt. po ludzku.

Dział chyba jest odpowiedni, gdyż extremalnie jestem wpieniony na kompa, gdyż [ciach!]łem kupe kasy i mimo włożonego ogromnego wysiłku efekty są conajmniej średnie. Drodzy panowie, APELUJĘ o link z objaśnieniem timingów, i to nie tylko podstawowych, ale również ALPHA.

Prosze mi wierzyć że ostatni miesiąc spędziłem na wyszukiwaniu tego w necie i próbowaniu tysiąca kombinacji w BIOSie.

Chętnie podyskutuje na ten temat w odpowiednim dla lam dziale, jeśli tylko ktoś z odpowiednią wiedzą się tam zjawi.

Oto jeden z ostatnich postów, który poza mnóstwem słów nic nie wniósł i nie wytłumaczył.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=182081

Witaj pierwszy punkcie karny.

PS. nagłe zniknięcie tego tematu z tego działu/zamknięcie uznam za brak szacunku, gdyż jest to bardziej apel niż faktyczne zapytanie "JAK?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi