sasik Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam!! Mam debiana wraz z zainstalowanymi sterami ATI potrzebuje je usunac lecz nie moge znalezc katalogu gdzie zanjduje sie plik uninstall.sh jezli ktos wie to bardzo prosze o odpowiedz . Z góry dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uffizi Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nie wiem czy o to ci dokladnie chodzi, ale praktycznie fglrx'a mozesz usunac w xorg.conf . do tego zajrzyj jeszcze do /lib/modules/fglrx oraz /usr/lib -> libGL.so Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasik Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 No nie o to mi chodzilo ale dzięki :) Mi chodzi o wywalenie calkowicie ATI drivers bo caly czas jak chce uruchomic panel Ati to mi wyskakuje takie cos "Driver is not provide the FireGL X11 Extensions! Panel Components will operate only partially." I nie wiem zabardzo o co mu chodzi szukalem w necie na ten temat i nic nie znalazlem dlatego chce to wywalic calkowicie i zobaczyc od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasik Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ok dzięki za pomoc juz sobie poradziłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...