Kabanek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 witam kilka tygodni temu zobaczyłem u kolegi Creative 7.1...bardzo mi sie spodobały...wymieniając komputer przy okazji zakupiłem te głosniki, problem w tym ze nie starczyło mi juz kasy na jakiegos soundblastera i mam zintegrowanego Reatleka AC97 Audio...teraz mam dylemat bo kiedy probuje zkonfigurowac te głosniki to 2 boczne głosniki milczą....czy ta karta obsługuje 7.1 bo tak mnie zapewniano, prosze o pomoc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabanek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ma ktos jakis pomysł lub ktos cos doradzi? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snoopikus Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Napisz model wlasnej plyty glownej - wtedy bedzie wiadomo czy obsluguje dzwiek 2.1 5.1 czy 7.1. Uwaga techniczna : nie pisz 2 postow jeden pod drugim, ale EDYTUJ 1 post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabanek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 płyta głowna: Gigabyte- GA-K8NE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...