binio21 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam. Mam problem z Asusem A7V8x i Athlonem 2200. Procesor w biosie wykrywa mi na 1350Mhz a na ne ekranie początkowym gdy włącza się komp pokazuje athlon 2800, a temp w biosie wynosi prawie 70 stopni. W biosie jest możliwość wyboru magistrali fsb ale nic to nie daje. Na płycie natomiast jest jakiś przełącznik i to prawdopodobnie on zmienia fsb ale nie wiem jak go ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam. Mam problem z Asusem A7V8x i Athlonem 2200. Procesor w biosie wykrywa mi na 1350Mhz a na ne ekranie początkowym gdy włącza się komp pokazuje athlon 2800, a temp w biosie wynosi prawie 70 stopni. W biosie jest możliwość wyboru magistrali fsb ale nic to nie daje. Na płycie natomiast jest jakiś przełącznik i to prawdopodobnie on zmienia fsb ale nie wiem jak go ustawić. a w instrukcji papierowej co na ten temat pisza :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Niestety płyta jest używana i nie mam do niej żadnej instrukcji. W necie również nie moge nic znaleść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 zle zalozne chłodizenie na procka komp po uruchomnienu przez jakis czas dział dorze a jak temperatura skoczy na xx*C to sie resetuje i jak chesz wlaczy pzechodzi na tryb low 133*10. zaluz poprawie i odpowiednie chłodizenie pamietaj aby nie dac zaduzo pasty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 zle zalozne chłodizenie na procka komp po uruchomnienu przez jakis czas dział dorze a jak temperatura skoczy na xx*C to sie resetuje i jak chesz wlaczy pzechodzi na tryb low 133*10. zaluz poprawie i odpowiednie chłodizenie pamietaj aby nie dac zaduzo pasty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Rzeczywiście chłodzenie było źle założone :oops: Juz jest oki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...