Skocz do zawartości
cinek204

Chłodzenie ... Proszę O Szybką Odp.

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie. mam do was pytanie zakupiłem sobie wc na allegro link tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84314289 mam pytanie czy ten zestaw bedzie dobrze sie sprawował na bartronie 3200 + ?? i mam pytanie co do pompki w tym zestawie czy nie bedzie głośna ??? co sądzicie o tym zestwaie czy sie obłacał w tej cenie i mam troche wotpliwości co do tego zestawu. proszę o porade .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Znakomity

CPC i wszystko jasne. IMHO to raczej alternatywa dla chlodzenia A/C niz w/c. Super rezultatow nie osiagniesz, ale dzialac bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym CPC to nie przesadzajmy za taką kasę nie najgorszy zestaw tylko ta chłodnica trochę nie ten tego :-P musisz pamiętać o odpowiednich preparatach żeby się bagno przez tą aluminiowe "coś" nie zrobiło

ps a czym teraz chłodzisz tego bartrona ??

Edytowane przez Przemek345

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chłodze Spire Whisperro IV i pytam czy bedzie jakaś różnica ?? w tej chwili procek ma 48 podczas stresu dochodzi do 62 i sie resetuje... jaka bedzie mniej wiecej temp. może możecie określić i pytam się juz 3 raz czy ta pompka jest głośna :) martwie się że wyżuciłem pieniądze w błoto szybkim zakupem ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym CPC to nie przesadzajmy za taką kasę nie najgorszy zestaw tylko ta chłodnica trochę nie ten tego :-P musisz pamiętać o odpowiednich preparatach żeby się bagno przez tą aluminiowe "coś" nie zrobiło

ps a czym teraz chłodzisz tego bartrona ??

ja swoje chłodzenie złożyłem a mniej niż 150 zł bez wentyli a temp. 20-25*C mniejsze niż na boxsie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi