cinek204 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 witam serdecznie. mam do was pytanie zakupiłem sobie wc na allegro link tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84314289 mam pytanie czy ten zestaw bedzie dobrze sie sprawował na bartronie 3200 + ?? i mam pytanie co do pompki w tym zestawie czy nie bedzie głośna ??? co sądzicie o tym zestwaie czy sie obłacał w tej cenie i mam troche wotpliwości co do tego zestawu. proszę o porade . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 olej to bo to szajs z ładnym zdjeciem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Chyba za pozno na pytania czy sie oplacalo. Jak juz kupiles to zmontuj i sam zobacz czy sie oplacalo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Znakomity Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 CPC i wszystko jasne. IMHO to raczej alternatywa dla chlodzenia A/C niz w/c. Super rezultatow nie osiagniesz, ale dzialac bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 czy pompka bedzie głośno chodzić ?? i to niejest cpc nie widzisz jaki blok, pąpka itd. proszę o odp. i czy bedzie różnica miedzy temp. prosże o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Z tym CPC to nie przesadzajmy za taką kasę nie najgorszy zestaw tylko ta chłodnica trochę nie ten tego :-P musisz pamiętać o odpowiednich preparatach żeby się bagno przez tą aluminiowe "coś" nie zrobiło ps a czym teraz chłodzisz tego bartrona ?? Edytowane 3 Lutego 2006 przez Przemek345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Za taką cenę bym tego nie kupił... dołożyłbym pare zł i kupił (o wiele wydajniejsze w tym przypadku) chlodzenie AC. Chyba że za wszelką cenę chcesz mieć WC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 chłodze Spire Whisperro IV i pytam czy bedzie jakaś różnica ?? w tej chwili procek ma 48 podczas stresu dochodzi do 62 i sie resetuje... jaka bedzie mniej wiecej temp. może możecie określić i pytam się juz 3 raz czy ta pompka jest głośna :) martwie się że wyżuciłem pieniądze w błoto szybkim zakupem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Z tym CPC to nie przesadzajmy za taką kasę nie najgorszy zestaw tylko ta chłodnica trochę nie ten tego :-P musisz pamiętać o odpowiednich preparatach żeby się bagno przez tą aluminiowe "coś" nie zrobiło ps a czym teraz chłodzisz tego bartrona ?? ja swoje chłodzenie złożyłem a mniej niż 150 zł bez wentyli a temp. 20-25*C mniejsze niż na boxsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 to może poradzisz jaki to zestawik albo coś np. jakiej firmy bloki ?? pąpka itd.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Rzeczywiście nie zauważyłem że bloczek alu :rolleyes: więc pewnie wydajność nie będzie dużo lepsza (o ile w ogóle będzie) od AC za równowartość kasy jaką wywaliłeś, a i kłopotów z WC dużo więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hmm... mam takiego proca jak Ty, chodzi o 300Mhz szybciej z mniejszymi temperaturami na stockowym chłodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...