Ciemniak Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Nie moge sobie poradzić z ustawieniem karty graficznej! Podlaczam TV to karty przez tv-out na s-video lub chinch i obraz jest czarnobiały a jak podlaczam na euro to jest kolor tylko ze obraz jest do [gluteus maximus]. Co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Jak masz na czarnobiało, to o ile pamiętam trzeba przestawić w inny system kodowania (do wyboru jest PAL, SECAM i PAL-SECAM) - niestety nie pamietam który, bo dawno nie używałem. Ogólnie nie spodziewaj się zbyt ostrego obrazu na telewizorze. Telewizor nie ma takich możliwości. Nadaje się tylko do gier i filmów. O pracy na telewizorze nie ma mowy (przynajmniej na tych starszych - nie wiem, jak najnowsze). Jak same sterowniki sobie nie radzą z obsługą TV, to jest taki programik jak TV Tool (do znalezienia w Sieci). Bardzo dobry i nieźle mu idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No i to może być problem z TV!! bo to nie zawsze komp jest winien!!! może to być wyrobione gniazdo, no i same TV mają swoje ustawienia!!! poszukaj w menu TV!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...