komper Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Niezla cena tych glosniczkow a bede nowe kupowac ale co tam raz sie zyje a dwiek jest wazny to wezme te co mowisz i tego scythe ninja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Tak jak radzi guziq ,dzwiek to SB X-FI i do tego glosniki ze standardem THX ,tylko one zapenia Ci odpowiednie doznania ,a nie pierdziawki za 500zl :) Co do procka to bierz x2 4400 a nie 3800 (bo upieprzona pamiec cache) ,a te karty Asusa :rolleyes: Hmmm ciekawy wynalazek ale jak juz zamowiles to milo :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Aha i nie zapomnij się podzielić wrażeniami na forum jak już złożysz sprzęt :) Na temat dźwięku też:) BTW skoro będziesz miał duży, bardzo dobry monitor z wysokim odświerzaniem, jesteś napalony na gry i masz sporo kasy, to może spróbowałbyś czegoś takiego: http://www.edimensional.com/ Bezprzewodowe okulary kosztują coś koło 400 zł i z tego co czytałem na różnych forach, efekt jest bardzo zbliżony do tego np. w kinie Imax 3D :) To znaczy jak sie ma duży ekran, to wszystko faktycznie staje się trójwymiarowe i wydaje się, że jest na wyciągnięcie ręki :) Podobno te okulary nie mają broń Boże nic wspólnego z tymi tanimi dołączanymi do starych kart graficznych, na których oczy bolały po minucie grania i efekt był marny... Dodatkowo działają z wszystkimi prawie aplikacjami 3D. Także nie jest to zbyt duży wydatek i mógłbyś się skusić, a na forum byś opisał jak to naprawdę wygląda :) Tak tylko mi wpadło do głowy, bo kiedyś sam się tym interesowałem i czytałem wiele pozytywnych opini na ich temat, ale mam badziewny monitor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 najlepiej wyniki z marków zapodaj. Rekord bedzie jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) ciekawe ile to wycisnie zeby tyle moj wycisnał w 2000;] jak myslicie pęknie 20k za cene tego kompa to by juz całkiem całkiem samochód uzywany kupił p.s chciałym chociaz raz zagrac na takim kompie Edytowane 4 Lutego 2006 przez matirr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) @matirr rekordy na gtx 512 w sli - 19000, 7800GT w sli - 15000 wiec to bedzie miało grubo ponad 20000 chciałym chociaz raz zagrac na takim kompietaaaaaa. Ja bym chciał tylko puscic marka na takim kompie. I to by mi wystarczyło. Edytowane 4 Lutego 2006 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) nom zobaczymy Edytowane 4 Lutego 2006 przez matirr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Widzę, że mój pomysł z tymi fajnymi okularami 3D nie spotkał się ze zbyt dużym entuzjazmem, a nawet z całkowitym olaniem przez użytkowników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 sry ze sie wtracam...ale na tym 2corowym 7800gtx widzicie wyjscie SLI??(to male naprzeciwko PCIX na grafie) bo ja nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 My tez nie widzimy :lol2: Ale do pracy w sli konektor jest nie potrzebny i tak bedzie dzialac :) Co prawda bedzie troche nizsza wydajnosc niz z konektorem ,ale i tak bedzie wiecej niz zadowalajaca :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a mi to wygladana podpuche a wy sie jaracie :D No ale spox zobaczym jak kolega komper zapoda fotki jakies i linki do orba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...