PanHo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mam zamiar kupic naped DVD. Generalnie wybieram pomiedzy: DVD-ROM ASUS 16x/40x E616 DVD-ROM TEAC DV-516E 16x/48x PIONEER A06S x16/x40 BOX slot DVD ma glownie robic za niezawodny, cichy i wszystko czytajacy cdrom, a od czasu do czasu jakis film na dvd. Ktory z nich polecacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jeśli ma być cichy, niezawodny, wydajny i z bezbłędną korekcją błędów. To tylko Toshiba najlepiej SD-M1712 (DVDx16, CDx48), o ile się nie mylę ma 512KB cache'u. A do tego to jeden z najcichszych napędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jeśli ma być cichy, niezawodny, wydajny i z bezbłędną korekcją błędów. To tylko Toshiba najlepiej SD-M1712 (DVDx16, CDx48), o ile się nie mylę ma 512KB cache'u. A do tego to jeden z najcichszych napędów. dokładnie tak sam kupowałem tydzień temu dvd i posprawdzałem sobie ich kilka ( asus , teac itd) i nr1 jest toshiba 1712 - cicha, 100% korekcja błędów , obsługuje wszystkie mozliwe formaty , odczyt subkanałów itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 hmmm, a mowi sie ze jesli chodzi o DVD to ponoc pionek niema sobie rownych... sam niewiem co wybrac, ponoc ten ASUS tez jest konkretny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 hmmm, a mowi sie ze jesli chodzi o DVD to ponoc pionek niema sobie rownych... sam niewiem co wybrac, ponoc ten ASUS tez jest konkretny... mówi sie.... ponoc..... jak dalej tak bedziesz rozumował to kiepsko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 wiesz tu niechodzi o jakies tam rozumowanie... bo rozumiec to mozna matematyke, raczej chodzi o porade i opinie... czyli generalnie narazie TOSHIBA prowadzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a co myslicie o TEAC?? cd-ki ma bardzo dobre moze DVD tez sa takie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a co myslicie o TEAC?? cd-ki ma bardzo dobre moze DVD tez sa takie ?nawet teacowi zdarzaja sie wpadki (nowy cdrom 52 , cdrw 48 i to dvd to najbardziej udanych tez nie nalezy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a co myslicie o TEAC?? cd-ki ma bardzo dobre moze DVD tez sa takie ?nawet teacowi zdarzaja sie wpadki (nowy cdrom 52 , cdrw 48 i to dvd to najbardziej udanych tez nie nalezy)mam cd40X i dziala jak nowy, wiec ja bym uderzyl w TEAC.lookne na cdrinfo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a co myslicie o TEAC?? cd-ki ma bardzo dobre moze DVD tez sa takie ?nawet teacowi zdarzaja sie wpadki (nowy cdrom 52 , cdrw 48 i to dvd to najbardziej udanych tez nie nalezy)mam cd40X i dziala jak nowy, wiec ja bym uderzyl w TEAC.lookne na cdrinfo :D no własnie tez planuje kupno dvd a na www.cdrinfo.pl to w mega teście dvd najlepiej wypoałd asus wiec chyba go wybiore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja mimo to kupilbym TEAC ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 no wlasnie, wbrew pozorom jest problem (dylemat) :D KOBE ja tez wierze w TEAC'a mam nagrywarke CDW540E i jest fenomenalny, ale tez slyszalem ze ostatnie wynalazki TEAC'a nie sa juz tak dobre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a jaka jest twoja nagrywarka ? nowszy model ?? czy jakas starsza? jak nowsza to masz odpowiedz na swoje pytanie bo sam napisales ze fenomen ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 no wlasnie niejest nowa... ma juz okolo roku.... najnowsze produkty teac'a nie sa juz tak dobre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja wierze w TEAC :D jak wpadnie mi cos kasy to chyba zakupie to DVD TEAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 było już !! btw: tylko TOSHIBA i PIONEER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja tak jak wyzej Toshiba i Pioneer mam na sklepie 2 i walsnei przeprowadzilem maly test pioner wypada lepiej tylko z ejest to wysoki model i dosc drogi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja bym walnal pioneera kolega ma i nei nazeka chodzi zajebiscie plynie i ciho czysto ladnie wygloda (slot in) po prostu klasa sama w sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Polecam Pioneera. Nie znam reszty o ktora pytasz, ale mam stycznosc z Pioneerkiem i tylko go kumplowi zazdroszcze :? Ja sie pospieszylem i kupilem LG ( na szczescie juz sie go pozbylem) i do dzis sobie w brode pluje :x Kumpel poczekal i kupil Pioneera, no i sie cieszy do dzis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 pioneer ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 pionier, ew. toshiba jezeli zalezy ci na ciszy to tylko szajsung, pod tym wzgledem sa nie do pobicia, ale tylko pod tym wzgledem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHo Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 thx wszystkim za opinie i sugestie. Generalnie chyba wlasnie wybiore tego co chcialem na samym poczatku.... czyli pioneer A06 na slot in :D hehe jak to Grzybu ujol "Klasa sama w sobie" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 thx wszystkim za opinie i sugestie. Generalnie chyba wlasnie wybiore tego co chcialem na samym poczatku.... czyli pioneer A06 na slot in :D hehe jak to Grzybu ujol "Klasa sama w sobie" :) najlepszy wybur !! Pionerr reprezentuje wysoka klase :-)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...