mrbounce Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 jak w temacie - prosze o pomoc w najlepszym wyborze w tej cenie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Radeon 9700 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Ciekawe tylko gdzie dostanie takiego radka za tą cene :) klik Edytowane 3 Lutego 2006 przez SynchRo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) klik No to nieźle, w takim razie tylko tą karte brać albo jakiegos modowalnego radka 9800SE, tylko może być już troszkę droższy ;) Edytowane 4 Lutego 2006 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 No to nieźle, w takim razie tylko tą karte brać a no wlasnie karty szybko spadaja z ceny...jescze nie dawno ta karta kosztowala duzo wiecej moze ja sie skusze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbounce Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 dzieki za odpowiedzi ;). czyli 9700 pro :), a takie pytanie jeszcze - czy warto dokladac do 9800 pro czy nie ma sensu? widzialem jakies na allegro po 370 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nie sadze to ma 256 bit i 128 mb o tym nalezy pamietac a w 9800 jest 8 potokow i tutaj tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbounce Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 tzn.? a przy np. takim wyborze, co lepiej wybrac? :) 1) 9700 pro http://allegro.pl/show_item.php?item=84597355 2) 9800 pro http://allegro.pl/show_item.php?item=84406691 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nie beirz nic 9700 ma 128 bit i 256M a ten moj mial 256 i 128 M takze domysl sie nie biedz zadnego z tych co podales tylko tego co ja ci dalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbounce Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 aha, szukalem czegos z kup teraz :). czyli lepsze takie 9700 http://allegro.pl/show_item.php?item=84230130 ? a co nie tak z tym 9800? i ktore w koncu z tych dwoch? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 aha, szukalem czegos z kup teraz :). czyli lepsze takie 9700 http://allegro.pl/show_item.php?item=84230130 ? a co nie tak z tym 9800? i ktore w koncu z tych dwoch? ;) woops wkradla sie pomylka wybacz ten radeon 9800 jest dobry :) bierz jego jak masz 380 zł (sorka jeszce raz :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbounce Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ok, dzieki :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ja sprzedaje na alegro fireGL X1 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=84908782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja moge cim ojego 9800pro sprzedać. A czy przyapdkiem nowe Saphirki niemja pamieci 3,3ns?? i mniej mhz na ramach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 te orby to z 6600 jak dobrze widze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 dokładnie i z platformy AMD64 ja mam Pc od 3 tygodni !! bo niemiaęłm przez ponad 3 miechy. miało mi to pomóc w nauce do matury niestety... niepomogło:] W modelrastwo zaczoęłm isę bawić i wyszło na to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbounce Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a mam jeszcze pytanko :) - jak sie ma wydajnosc tej karty do GeForce'a 4Ti? tzn. jak duza powinna byc roznica po zmianie - oplaca sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 wkoncu to ti :] wiec odczujesz roznice karta bardzo dobra ale lepiej kupic R9550 --==> sprzedam swojego<==--ale tak pozatym to B.dobra karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a mam jeszcze pytanko :) - jak sie ma wydajnosc tej karty do GeForce'a 4Ti? tzn. jak duza powinna byc roznica po zmianie - oplaca sie?Oplaca sie chocby nawet z tego wzgledu ze GF4 Ti obsluguje DX8.1, a R9550 juz 9.0, a to zawsze cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 9550 podkręcisz do 9600 a to już coś. a potem łątwiej sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...