wtyka85 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Od jakiegos czasu mam dziwny problem z komputerem. Mianowicie mój komputer przyspiesza. Moze się komus wydawac ze to dobrze ale wcale tak nie jest bo nawet zegarek systemowy sie spieszy. Wszytko porusza sie bardzo szybko: gify, emotikonki, okienka szynko sie minimalizuja i maxymalizują no i ten zegarek chodzi bynajmniej dwa razy szybciej. Mam dobrze zabezpieczony komputer windowsa xp z sp2 i wszytkimi dostepnymi aktualizacjami do tego nortona 2005 również aktualizowanego na bieżąco. Od czasu do czasu sprawdzam też różnymi antywirusami on-line i programami antyszpiegowkismi tak więc o wirusie raczej nie mysle. kiedy zresetuje kompa wszytko wraca do normy ale za jakiś czas znowu powraca ten problem Prosze o podpowiedzi co mam zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastermind-pl Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hmm ciekawa sprawa... podaj jaki masz sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 pewnie plyta na nf2 ;) czesty objaw z zegarkiem, chociaz u mnie nie wystepuje ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtyka85 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) A więc mam procka AMD 2000+ ; 512 ddr kingstona; ATI radeon 9550 na catalystach ; SB live ze sterownikami KX ; czy cos jeszcze ? No i oczywiście płyta na NF2 ASUSA deluxe. Edytowane 4 Lutego 2006 przez wtyka85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastermind-pl Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A więc mam procka AMD 2000+ ; 512 ddr kingstona; ATI radeon 9550 na catalystach ; SB live ze sterownikami KX ; czy cos jeszcze ? płyta główma, w/g mnie przy tym problemie najistotniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtyka85 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Wiem zapomniałem napisac najważniejszego - ale to juz ta pora ;) Wyzej edytowałem swój post . Sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtyka85 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 I jak wie ktoś czy da się z tym cos zrobic? czy poprostu mam resetowac kompa jak mi się takie cos będzie działo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zmienić płytę główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...