Szosiuu Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam Wszystkich Sciągnąłem najnowsze ze strony nvidii do nforce 4 (plyta DFI NF4 Infinity Ultra s.939). czy instalować , a może ktoś testował stersze. wypowiedzcie sie na temat sterów do nforce 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) widze, że temat poświęcony bardzo popularnemu czipowi nF4 wcale się nie rozwija, tylko co jakiś czas powstają nowe pytania o stery do niego, sądze, że tutaj powinniśmy pisać wszystko o sterach. ostatnio stawiałem system na nowo i zainstalowałem stery 6.86, ale coś nie byłem zadowolony z działania kontrolera SATA, system długo się ładował, więc nastepnie poszły stery Remix 9.35, ale sprawa nie uległa poprawie, postanowiłem zainstalować 6.85 i o dziwo system krócej się ładuje a i w HD-Tach mam wyższe wyniki w Burst o około 25 Mb/s a i gry szybciej sie ładują jakie wy macie sprawdzone stery ?, a może ktoś ma jakąś składanke sprawdzonych i najlepszych sterowników ? B) Edytowane 22 Października 2006 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 widze, że temat poświęcony bardzo popularnemu czipowi nF4 wcale się nie rozwija, tylko co jakiś czas powstają nowe pytania o stery do niego, sądze, że tutaj powinniśmy pisać wszystko o sterach. ostatnio stawiałem system na nowo i zainstalowałem stery 6.86, ale coś nie byłem zadowolony z działania kontrolera SATA, system długo się ładował, więc nastepnie poszły stery Remix 9.35, ale sprawa nie uległa poprawie, postanowiłem zainstalować 6.85 i o dziwo system krócej się ładuje a i w HD-Tach mam wyższe wyniki w Burst o około 25 Mb/s a i gry szybciej sie ładują jakie wy macie sprawdzone stery ?, a może ktoś ma jakąś składanke sprawdzonych i najlepszych sterowników ? B) rowniez nie polecam 6.86 jesli chodzi o kontroler Sata. sprobuje te 6.85 i bede wdzieczny jesli ktos poleci bezwglednie najlepszy pack(o ile to ogole mozliwe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Jeśli chodzi o 6.85 to rzeczywiście są lepsze w stosunku do 6.86. U mnie burst w hd tune wzrósł o ponad 30Mb/s, zmniejszyło sie przy tym zuzycie procesora z 4% do 1% w HD-tach. Miałem jeszcze problem z kilkoma programami na tych 6.86 - na 6.85 problemy zniknęły Także polecam te sterowniki. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zainstalowałem 6.85 i w Burst speed mam tylko 71mb/s (dysk pod Sata)? Co jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Widze, ze temat ma wziecie ;) Zmienilo sie ostatnimi czasy cos? Jakies fajne sterowniki ktos wyczail? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 A skąd te 6.85 ściągnąć? Poszukam na nforcershq.com, może coś będzie. Testowaliście remix 11.06? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Stery 6.85 klik Ostatnie remixy jakie miałem to 9.34, a poza tym są już 11.10 ale skąd je ściągnąłem to nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 jutro zainstaluje sobie te remixy, najwyżej jak coś się uszkodzi, to będe miał powód to użycia ghosta, lub zrobienia sobie od nowa systemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...