Zecke Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mam nakładkę na IE pod tytułem Avant Browser. Wszystko jest fajnie, z tym, że mniej więcej co 2 dni resetują mi sie jej ustawienia (np wygląd, pokazywanie paska google, i inne preferencje które sam sobie ustawiam). Czy ktoś sie spotkał z takim problemem? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Swego czasu jak uzywalem AB nie mialem tego problemu. Pomoca bedzie instalacja Opery :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zecke Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ale mi się AB bardzo podoba. Czy nikt nie miał takiego problemu jak ja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A w poprzednich wersjach miales to samo, czy tylko w tej?? Moze wroc do starszej, albo poczekaj na nowsza. Swoja droga ja sie kilka razy przesiadalem z AB na Operke, ale za ktoryms razem przysiadlem te 20 min i zrobilem opere tak samo jak AB, a z czasem przyszlo tak ze juz nie wyobrazam sobie internetu bez Operki. Pomysl o tym ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...