Lisek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Wczoraj porobiłem troche fotek tym pamięciom. http://lisek.dhs.org/others/OCZ/ Jak mi czas pozwoli to zabieram się za testy... toche się opóźniło, ale kurde ta szkoła... Na razie możecie sie pogapić na foty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Przez krotki moment mialem te DDR400 i na nich wykrecilem Athlona 2000+ na 2000Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Przez krotki moment mialem te DDR400 i na nich wykrecilem Athlona 2000+ na 2000Mhz. Wspominałeś kiedyś że żaden P4 nie będzie ci płuł w twarz, widze że zmieniłeś zdanie :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ładne fotki, ja proponuje zrobbic postery:) bedzie smiszniej , nie no a tak całkiem na serio to kurcze chciłbym miec to pod maską u siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ładne fotki, ja proponuje zrobbic postery:) bedzie smiszniej , nie no a tak całkiem na serio to kurcze chciłbym miec to pod maską u siebie Też chciałem mieć i to bardzo... dopóki nie usłyszałem o ich cenach :/ To mnie dość skutecznie zniechęciło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 hahah wiesz co lisek www.tweak.ru mozesz tłumaczyc newsy:) jeszcze poszukam innych tweaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Zgadza sie zmienilem zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Zgadza sie zmienilem zdanie. Cholera, to źle :) Wykrusza się powoli ekipa z AMD, tak jak kiedyś wykruszali się Intel'owcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Powiem Ci tak. Jesli AMD utrzyma stosunek ceny do wydajnosci wzgledem Intela a wytrzymalosc ich prockow bedzie podobna to napewno kupie sobie AMD (moze Hammera). Ukruszenie tego XP 1700+ jeszcze przetrawilem ale jak spalilem gownianego Durona 1200, ktory na WC nie chodzil stabilnie na 1500Mhz to miara sie przebrala. Za kilka dni skladam kuzynce komputer (szczesciara miala komunie i wpadlo jej kilka tysiaczkow) i tylko dlatego ze wiem ze po skreceniu obudowy temat sie zamknie to wsadze jej tam 1700+ albo 1800+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Powiem Ci tak. Jesli AMD utrzyma stosunek ceny do wydajnosci wzgledem Intela a wytrzymalosc ich prockow bedzie podobna to napewno kupie sobie AMD (moze Hammera). Ukruszenie tego XP 1700+ jeszcze przetrawilem ale jak spalilem gownianego Durona 1200, ktory na WC nie chodzil stabilnie na 1500Mhz to miara sie przebrala. Za kilka dni skladam kuzynce komputer (szczesciara miala komunie i wpadlo jej kilka tysiaczkow) i tylko dlatego ze wiem ze po skreceniu obudowy temat sie zamknie to wsadze jej tam 1700+ albo 1800+. Kurcze, jak ja miałem komunie to wpadło mi kilkaset złotych, a nie kilka tysięcy złotych :))) Heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Jak juz o tym mowimy to mi wpadlo kilkadziesiat tysiecy. Dodane pozniej. To bylo dosc dawno temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 co to komunia? :):):):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Lisek a da sie z nich zdjac te radiatory?? Czy to odrazu utrata gwar. ?? Ciekawi mnie czy jest tam jakas pasta.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja mialę z 15 lat temu to mi starczylo na zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 myślę że te pamięci są spoko ale nie za taką cenę :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Jak juz o tym mowimy to mi wpadlo kilkadziesiat tysiecy. Fajnie masz..... Daj trochę........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Gr00bY Mazur"] Jak juz o tym mowimy to mi wpadlo kilkadziesiat tysiecy. Fajnie masz..... Daj trochę........ No i wiecie co... Takie wypowiedzi mnie właśnie wkużają :evil: Ostatni było tyle słów krytyki o tym forze, że jest niski poziom merytoryczny, że jest dużo chamstwa, szczyli, głupków i bezsensownych postów... A tu Ci walnie taki nabijacz, ni gruchyni z pietruchy takie coś... Takie posty właśnie zaniżają poziom merytoryczny forum i robią z niego miejsce gdzie każdy może się powygłupiać :evil: P.S. Rafał- nie chciałem Cię w żeden sposób obrazić, ten post po prostu przeważył, i nie wytrzymałem. Staraj się na przyszłość nie walić takich głupot, które Ci ślina na język przyniesie... A jak nie zapraszam na Oślą Łączkę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Julek wyluzuj zwieracze jakbys 1000 godzin na dobe siedział pzy kompie tez bys potrzebowal odreagowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Julek wyluzuj zwieracze jakbys 1000 godzin na dobe siedział pzy kompie tez bys potrzebowal odreagowac... No właśnie odreagowałem, ale przynajniej sensownie :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Sens to pojecie wzgledne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja się nie obrażam. Moim postem odreagowuje brak gotówki - weź nie mów - kilkadziesiąt tysięcy na komunię....... Fajnie. A pozatym, a propos pisania nie na temat to mój post był jeden, a Twoich 3 nt. mojego pisania nie na temat. Co do głupot to ja nigdy nie zaczynam ich szerzyć co najwyżej je komentuje. Nie nazywaj mnie nabijaczem bo takowym nie jestem. 99% moich postów jest 100% na temat i zazwyczaj coś ciekawego wnosi do tematu. Pozatym nie "marnuje postów" na kłótnie jak np. Kaeres czy inni - sorry Kaeres, ale taka jest prawda - co twój post to kłótnia). I na koniec pozdrawiam wszystkich którzy zbulwersowali się moją odpowiedzią na text Koshera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 moze tak dawno mial komunie, ze chodzilo o stare kilkadziesiat tysiecy? ;) Bo bez obrazy, ale nawet jakbym byl wypchany pieniedzmi (marzenia...) to nie dal bym na komunie tyle kasy! Na co tyle osmiolatkowi? Chyba, ze rodzina taka liczna i sie uzbieralo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 No ja mam 21 lat, wiec teraz najwieksza impra bedzie :P jak bede sie chajtal 8O :P Wiec zamiast podrozy poslubnej i miodowego miesiaca zafunduje se nowe pamiatki, a moja zona mnie ... Hehe wiemy co zrobi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassmatt Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Hi... Od dawna nie wypowiadalem sie na lamach tego forum z powodu braku czasu (matura),ale dzisiaj wpadlem i tutaj little szok!!!,ale skoro mowimy o komunii i haraczu,ktore bobasy za nia zgarniaja od rodziny i od kogo tylko sie da w kosciele :wink: oraz o miesiacu miodowym i malzenstwie. JJJJJJEEEEEEEEEESSSSSSSSSUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSS temat tej rozmowy jest o pamieciach i extremalnych jej parametrach dla zwyklego smiertelnika,a tutaj czuje sie jak na zjezdzie klasztornych emerytow (bez urazy).Nie dziwie sie,ze niektorzy zaczeli zartowac,bo jak nie zartowac skoro zaczynamy gadke o OCZ-etach,a post powyzej mojego jest o miesiacu miodowym.Does anybody know what is goin' on?????? Jedyne co pozostaje to zaczac gadke w stylu pewnego dnia pewien 8 letni bobas antychryst nalezacy do ku klux klanu (o ile tak to sie pisze :lol: ) przystapil do komunii po to by nastepnego dnia na swoim nowym kompie wyzynac klechy w modzie do QWAKA III. Na mysl przychodzi mi jeszcze text chyba najlepszy jaki czytalem.Otoz pewien gosc zamieszcza pytanie w sekcji porady i problemy z grami,a brzmi ono tak: cyt.' kupilem se pirata i nie chce mi dzialac.Co robic?' moglem odpowiedziec tylko tak: moge dodac only this...brakuje Ci tylko statku i papugi na ramieniu,zakladam,ze hak zamiast reki juz masz. I dokad prowadza takie gadki sami sobie odpowiedzcie,a moze nastepny post bedzie nawiazywal choc miejscami do komputera,nie musza to byc pamieci byle nie bierzmowanie,sluby panienskie,albo welonik,a jak ktos nie moze wytrzymac kosciol sie na pewno znajdzie,a zeby uciec od woja sa i inne metody. By the way skoro juz zeszlismy zupelnie z tematu.Czy ktos jest ode mnie lepszy w ocenie z komisji wojskowej bo tu chyba nikt mi nie podskoczy.Jestem w pelni sprawnym psycholem niezdolnym do sluzby,a w mojej ksiazeczce jest piekna ocenka E he,he,he poodzenia do 30 roku zycia. Jezeli jestescie ciekawi jak to zrobilem to w nastepnym poscie moge to w skrocie opisac. ...to tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Lisek a da sie z nich zdjac te radiatory?? Czy to odrazu utrata gwar. ?? Niestety jeden z zatrzasków jest zaklejony naklejką OCZ'a i zerwanie kończy się końcem gwarancji :) Ciekawi mnie czy jest tam jakas pasta.... :D Pewnie dali "poloplajster" termoprzewodzący, bo lepiej trzyma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...