TanneR Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Witam wszystkich :D Jeżeli moje problemy stały się dla Was monotonne to z góry przepraszam ale musicie zrozumieć że naprawdę mój komp musi jakoś przyspieszyć a nie chcę tracić niepotrzebnie kasy :? Tak więc czy przy moim konfigu bardziej opłaca się qpić Athlona XP 1700+ czy 256MB RAM ???? Są na ten temat różne szkoły i byłbym wdzięczny gdyby Wasze odpowidzi były potwierdzone jakimiś doświadczeniami w tym kierunku a nie opierały się wyłącznie na przupuszczeniach :!: W każdym razie z góry dzięki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Lepiej AXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Qrde to trudne bo tego i tego mash malo ale lepiej procesor bo ram to ujdzie te 256 a jak wstawish antka to poczujesh moc jak ja qpilem celka 800 a mialem p3 450 to stary wiesh jakie odrazu mash odczucie ze komp jest szybszy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Lepiej AXP ale poparles swoja wypowiedz gratulacje;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 zdecydowanie lepiej Athlon XP a w drugiej kolejnosci RAM, oraz jak komp do gier to i grafike musisz wymienic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Starego thunderbirda 1XXX/266 i moze cos na ram zostanie, bo sdramy tanie sa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Lepiej AXP ale poparles swoja wypowiedz gratulacje;) A co tu dużo mówić poprostu to chyba oczywiste w jego wypadku w pamieci SDR nie ma co inwestować jego następnym zakupem powinna być nowa płyta i pamiątki DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Lepiej AXP ale poparles swoja wypowiedz gratulacje;) A co tu dużo mówić poprostu to chyba oczywiste w jego wypadku w pamieci SDR nie ma co inwestować jego następnym zakupem powinna być nowa płyta i pamiątki DDRA nie lepiej Athlona 2800+ i 512DDR i radek 9700pro!!! Kazdy wie co lepsze i nie mow ze przejscie na platforme DDR jest tanie w tym momencie. Sam kisze na SDRamach i jakbym chcial kupic plyte i pamiec DDR to bym mial 128mb, wiec nie opaca sie jak narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 kup siakiegos antka XP to bedzie taki maly wstep do upgrade'u potem doskladasz kasy i kupisz plytke i ddry ja tak zrobilem najpeirw kupilem AXP a dwa tygodnie pozniej DDRy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 kup siakiegos antka XP to bedzie taki maly wstep do upgrade'u potem doskladasz kasy i kupisz plytke i ddry ja tak zrobilem najpeirw kupilem AXP a dwa tygodnie pozniej DDRy :D cmok :D tak samo myslimy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 co tu duzo mowic 256mb to az tak tragicznie malo nie jest a dokupujac dodatkowe 256mb nie odczujesz tak duzego kopa jak przy zmianie proca na AXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 juz chyba sie domyslasz ze najlepszym wyjsciem bedzie kupic nowego proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A u mnie co lepiej??? AMD XP czy GF4ti 4200 ??? :) pewnie to drugie,ale pewien nie jestem ;).... qrde ;) keidy te k.graficzne pottanieją?? :) mam nadzieje,że nowy radek i GF FX wyjdą w lutym :) w marcu by można było już coś qpić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 nie no u ciebie to zdecydowanie karta a w nastepnej kolejnosci proc chyba ze go bardziej wyzylujesz tak chociaz na 1200?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zdecydowanie AntekXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 to ja powiem tak - moj znajomy mial sprzet prawie taki jak Twoj :) plyta Soltek na KT133 i Duron tyle ze 600 :) kupil niedawno Durona 1100, gf ti 4200 firmy Prolink za 600 zl ; ma 512 mb SDRAM na plycie. system XP mu reaguje bardzo szybko co jest zasluga RAMu - wg mnie identycznie (o ile nie szybciej) niz na kompie mojego znajomego ktory ma Athlona 1700 XP i plyte solteka na kt 333 + 256 ddr 333 MHz . gra w najnowsza Fife to przyjemnosc (ale to juz bardziej kwestia grafiki, choc i wielkosc pamieci ma ogromne znaczenie, zwlaszcza pod pamieciozernym XPekiem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja bym wziol antka a w pozniejszym czasie dokupil pamieci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Nic bardziej ci nie przyspieszy sprzętu niz ANTEK ;) Pamięci masz wkońcu 256MB to znowu tak mało nie jest, ale w pozniejszym czasie gdy uzbierasz kasy mozesz dokupic pamiatki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 PROCEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 wszyscy powyzej mają racje ;) , xp będzie znacznie mocniejszy od tego durona, a 256 mb ramu ktore masz to niejest jeszcze tak tragicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Tak jak wszyscy (no prawie) kup se Antka.A tak poza tematem jak myslicie bedą pod koniec lutego radki 8500le w sklepach tz głównie chodzi mi o herca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Na zamowienie wszedzie kupisz a to ze sklep chalowy i jezdzi do slabej hurtowni w qtrej nie ma hercow to jusz nikt na to nie poradzi .A herca w takim sklepie nie kupisz:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Atlona kupuj nie ma sie nad czym zastanawiac! 256 narazie w zupelnosci wystarczy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgadzam sie z przedmowcami:PP Dobry athlonik sie przyda, chodziaz te 128 ramu moznaby bylo dokupic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Pamiatki to drozyzna ostatnio. NAtomiast Antek XP to taniutko ze 350-400 za 1700+ 0,13u. Z procem od razu jest wiekszy power w systemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 a wiec aaXP 1700+ (0,13u) kosztuje około 250zł-300żl ale to szczegol... ;):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 procek - teraz masz bardddzzzzzooooo slabego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...