yuucOm Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A wieć tak. Planuje zmienic karte na gf 7800gt i raczej by mi sie przydał nowy zasilacz. Jaki jest najlepszy do 200 zł który wyciaga mi 400W. Linki mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Jak juz pisali w poprzednim temacie bierz to http://zenfist.pl/pID/164.htm :) chcesz wiedziec na co stac ten zasilator pogadaj z user'em DEVILEK ,u niego ten maly potwor ciagnal bardzo wymagajace sprzety :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Paramytry ma wporządku ale ne pasi mi "pozycja" wiatraka. Znaczy to ze jest skierowny do góry. U mnie nie ma opcji zeby zrobić otwór w obódowie więc ten odpada. Macie inne propozycje ? PS. Co sądzicie o tym: Thermaltake TR2 430W. Edytowane 4 Lutego 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) ... Znaczy to ze jest skierowny do góry. ... To nie tak ,wiatrak jest skierowany na dol i wyciaga cieple powietrze znad procka ,czyli zapewnia doskonala wentylacje budy :) pozdro Edytowane 4 Lutego 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A jest taki HuntKey tykko 400 W lub wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Podobno obydwa modele HK350 i HK400 maja te same bebechy i roznia sie tylko naklejka i naturalnie cena :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Nie podobno tylko mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie podobno tylko mają. Więc mówicie że to będzie mój kolejny zasilacz ? :D A jeśli chodzi o chałas to jest bezgłośny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Cichy i wydajny, model 400W to naklejką się różni od 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Pytanie troche z innej beczki, a mianowicie, w FAQ przeczytalem by kupic zasilacz z minimalnym napieciem 18A na lini 12V Jak patrze w specyfikacje zasilaczy, np cheifteca 450 to on na jednej linii 12V ma 14A a na drugiej 15A. Czy to starczy? W koncu to mniej niz wymagane 18A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...