Jarech Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Jest tak dzis zakupiłem sobie Corsair CMX512-3200C2 (tak przy okazji dobry zakup czy nie..?) i mam jeszcze zwykłego Kingstona też 512 i w Biosie wyswietla sie ze chodza z czestotliwoscia 333MHz a z manula wynika ze powinny chodzić dwie kosci pamieci 400 z czestotliwoscia 400MHz wiec moje pytanie spróbowac przestawic na 400 czy nie W manualu nic nie ma które dokładnie banki powinny byc zajete przez kosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Jest tak dzis zakupiłem sobie Corsair CMX512-3200C2 (tak przy okazji dobry zakup czy nie..?) i mam jeszcze zwykłego Kingstona też 512 i w Biosie wyswietla sie ze chodza z czestotliwoscia 333MHz a z manula wynika ze powinny chodzić dwie kosci pamieci 400 z czestotliwoscia 400MHz wiec moje pytanie spróbowac przestawic na 400 czy nie W manualu nic nie ma które dokładnie banki powinny byc zajete przez kosci... sprawdz czy beda chodzic jak nie beda to nie beda jak beda to beda, po co sie pytasz................... Edytowane 4 Lutego 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...