Revol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam Moze troche nieodpowiedni dzial ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi i prosilbym o nią: Mam taki zasilacz Feel 300 W i czy da rade na takim kompie: amd athlon 3000+ gigabyte k8ns radeon 9550 seagate 160 gb nagrywarka dvd lg 512 kingston cl 2,5 monitor lcd lg ??? Prosze powiedzcie czy wytrzyma spokojnie ten zasilacz na takim kompie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 jesli jest z nim wszystko ok to na pewno spokojnie da rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Te Feel'e mają moc dość zbliżoną do tej na naklejce Wytrzyma ale będzie głośny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A ja się podepne, oddałem na gwarancje GF 6600GT (który padł) i Chiefteca 420W (który okazał się walnięty), mam teraz w zastępstwie Logic 350 W zasilacz, kartę zwrócą mi dużo wcześniej niż zasilacz, nic się nie stanie jak ją podepdnę? Te zasilacz Logic to chyba trochę lepsze od Codegenów itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam. Miałem tą zasiłkę ok 6 miechów, zasilała to co w sigu (bez oc) wszystko było ok zero problemów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Czyli zostawic tego feela 300w ? Poradzi sobie z moim kompem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 jak ci nie bedzie przeszkadzal halas to zostaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zergonyac Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Yooo spokojnie da rade . O ile jest sprawny . pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...