Szumek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mam problem z kartą TV PixelView TV Pro. Po reinstalacjii sterowników nie mam dźwięku, a w Men. Urządzeń niby wszystko jest OK ale w sterownikach "btcap WDM Audio Capture" mam napisane "Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia". Wcześniej gdy miałem te same sterowniki to dźwięk był. Miał ktoś może podobny problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mam problem z kartą TV PixelView TV Pro. Po reinstalacjii sterowników nie mam dźwięku, a w Men. Urządzeń niby wszystko jest OK ale w sterownikach "btcap WDM Audio Capture" mam napisane "Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia". Wcześniej gdy miałem te same sterowniki to dźwięk był. Miał ktoś może podobny problem ?miałem ten sam problem, olałem go... bo sie zdenerwowałem, mam tę samą karte. ale jakos dziwnie po zainstalowaniu nowego systemu wszystko mi działa. daj mu wyszukiwanie sterów online moze cos znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...