wragler Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam Gdzie mozna ustawic takie cos ze jak zamkne ekran to laptop mi sie nie wylaczy tylko bedzie sobie dalej pracowal(sciagal pliki). Mam IBM t41p. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekb1 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Start > Ustawienia > Panel sterowania > Opcje zasilania > zakladka zaawansowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hehehhe szybkie pytanko, szybka odpowiedź:) <br>a ja mam inne jak ustawic włączanie laptopa z myszki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 To, czy można odpalić lapsa za pomocą myszki zależy od biosu ( przynajmiej tak mi się wydaje). Mam taką możliwiość w mojej stacjonarce (płyta główna ASUSA), jednak takiej opcji w moim lapsie nie widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 jacekb1: przy założeniu, że ktoś używa winshita ;) ogólnie dużo notebooków ma ustawianie reakcji na zamknięcie pokrywy w BIOSie i tam są także opcję ew. startowania komputera przez sieć, myszkę, klawiaturę itp. - o ile sprzęt ma taką funkcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...