m-c-ool Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Witam!! Potrzebuje program do takich celów: Potzebuje przenieść tabelkę z 1 strony do drugiej i teraz robię to tak że najpierw z 1 strony przenoszę dane do szablonu on z tego robi tabelkę i potem dopiero na 2 stronę.Potrzebował bym program przez który niebede musiał przenosić do szablonu tylko od razu przez program na stronę.Sorry ale niewiedziałem jak to ująć !! pomóżcie !! (to wszystko jest w html-u) z góry dziękuje!!! Edytowane 4 Lutego 2006 przez m-c-ool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Sorry za OT ale ma prośbę, popraw te błędy ortograficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hmmm pomijam bledy (w tym w tutule), nie wiem tez czy dobrze zrozumialem ale nie latwiej byloby otworzyc zrodlo strony i przekopiowac cala tabelke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hmmm pomijam bledy (w tym w tutule), nie wiem tez czy dobrze zrozumialem ale nie latwiej byloby otworzyc zrodlo strony i przekopiowac cala tabelke? Tylko że ja nie umię odtworzyć zródłą tej strony!! to jest tak jak bym prubował z forum coś zapisać !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doombringer Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Tylko że ja nie umię odtworzyć zródłą tej strony!! to jest tak jak bym prubował z forum coś zapisać !! Zabierasz się za programowanie a nie umiesz nawet dobrze obsłużyć przeglądarki? w IE: Plik->Zapisz jako Potem zapisany plik edytujesz albo w notatniku albo w jakimś programie do edycji html Ewentualnie jak naciśniesz gdzieś na stronie prawym przyciskie myszy to w menu powinno być "pokaż źródło" ale to moze otwozyć si się w notatniku. w innych pzreglądarkach napewno pierwsza metoda też zadziała. Jeśli masz pakiet office to prawdopodobnie jest tam front page może nie jest doskonały ale dla ciebie chyba starczy. w nim edytuj zapisany plik html będziesz widział wszystkie rami a kod będzie czytelny Jasne? Poza tym wytłumasz mi jasniej co ty chcesz zrobić bo nie za bardzo rozumiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zabierasz się za programowanie a nie umiesz nawet dobrze obsłużyć przeglądarki? w IE: Plik->Zapisz jako Potem zapisany plik edytujesz albo w notatniku albo w jakimś programie do edycji html Ewentualnie jak naciśniesz gdzieś na stronie prawym przyciskie myszy to w menu powinno być "pokaż źródło" ale to moze otwozyć si się w notatniku. w innych pzreglądarkach napewno pierwsza metoda też zadziała. Jeśli masz pakiet office to prawdopodobnie jest tam front page może nie jest doskonały ale dla ciebie chyba starczy. w nim edytuj zapisany plik html będziesz widział wszystkie rami a kod będzie czytelny Jasne? Poza tym wytłumasz mi jasniej co ty chcesz zrobić bo nie za bardzo rozumiem... Po pierwsze to się nie biore za programowanie tylko poprosiłem o napisanie takiego programu!! po 2 strona jest zabezpieczona i niewiem czy ie da sobie rade !! a z tym front page sprubuje !! dzięki !! Tu chodzi o prace dostałem prace że musze ze strony sklepu internetowego przenosić dane do strony sklepu na osiedlu i musze najpierw dane szczytywać z strony tego sklepu iner. do takiego szablonyu który robi mi z tego tabelke !! i potrzebował bym program żeby pominąc szablon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...