Skocz do zawartości
m-c-ool

Potrzebuje Program Pomużcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!! Potrzebuje program do takich celów:

Potzebuje przenieść tabelkę z 1 strony do drugiej i teraz robię to tak że najpierw z 1 strony przenoszę dane do szablonu on z tego robi tabelkę i potem dopiero na 2 stronę.Potrzebował bym program przez który niebede musiał przenosić do szablonu tylko od razu przez program na stronę.Sorry ale niewiedziałem jak to ująć !! pomóżcie !! (to wszystko jest w html-u) z góry dziękuje!!!

Edytowane przez m-c-ool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm pomijam bledy (w tym w tutule), nie wiem tez czy dobrze zrozumialem

ale nie latwiej byloby otworzyc zrodlo strony i przekopiowac cala tabelke?

Tylko że ja nie umię odtworzyć zródłą tej strony!! to jest tak jak bym prubował z forum coś zapisać !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że ja nie umię odtworzyć zródłą tej strony!! to jest tak jak bym prubował z forum coś zapisać !!

Zabierasz się za programowanie a nie umiesz nawet dobrze obsłużyć przeglądarki?

w IE:

Plik->Zapisz jako

Potem zapisany plik edytujesz albo w notatniku albo w jakimś programie do edycji html

Ewentualnie jak naciśniesz gdzieś na stronie prawym przyciskie myszy to w menu powinno być "pokaż źródło" ale to moze otwozyć si się w notatniku.

w innych pzreglądarkach napewno pierwsza metoda też zadziała.

Jeśli masz pakiet office to prawdopodobnie jest tam front page może nie jest doskonały ale dla ciebie chyba starczy. w nim edytuj zapisany plik html będziesz widział wszystkie rami a kod będzie czytelny

Jasne?

Poza tym wytłumasz mi jasniej co ty chcesz zrobić bo nie za bardzo rozumiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabierasz się za programowanie a nie umiesz nawet dobrze obsłużyć przeglądarki?

w IE:

Plik->Zapisz jako

Potem zapisany plik edytujesz albo w notatniku albo w jakimś programie do edycji html

Ewentualnie jak naciśniesz gdzieś na stronie prawym przyciskie myszy to w menu powinno być "pokaż źródło" ale to moze otwozyć si się w notatniku.

w innych pzreglądarkach napewno pierwsza metoda też zadziała.

Jeśli masz pakiet office to prawdopodobnie jest tam front page może nie jest doskonały ale dla ciebie chyba starczy. w nim edytuj zapisany plik html będziesz widział wszystkie rami a kod będzie czytelny

Jasne?

Poza tym wytłumasz mi jasniej co ty chcesz zrobić bo nie za bardzo rozumiem...

Po pierwsze to się nie biore za programowanie tylko poprosiłem o napisanie takiego programu!! po 2 strona jest zabezpieczona i niewiem czy ie da sobie rade !! a z tym front page sprubuje !! dzięki !!

Tu chodzi o prace dostałem prace że musze ze strony sklepu internetowego przenosić dane do strony sklepu na osiedlu i musze najpierw dane szczytywać z strony tego sklepu iner. do takiego szablonyu który robi mi z tego tabelke !! i potrzebował bym program żeby pominąc szablon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi