Revol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam Jaki byscie polecili program prosty do katalagowania tylko i wylacznie mp3. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 WhereIsIt - dobry do wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A i zeby byl dobry do zmieniamia nazw plikow i albumow bo mam maly balagan w moich mp3 i chce to jakos uporzadkowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) tagscanner : http://xdev.narod.ru/tagscan_e.htm , fajny darmowy zmienia tagi , nazwy , zasysa tagi z neta , szkoda ze loda nie robi ;-) katalogowanie albo Whereisit ( platyny ) lub MAC : http://mac.sourceforge.net/ Edytowane 4 Lutego 2006 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 tagscanner : http://xdev.narod.ru/tagscan_e.htm A jest wersja po Polsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 w opcjach mozna wybrac pol , ale nie wiem czu dzila bo przyzwyczailem sie do en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryan Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 To może i ja wtrące pytanko mam WhereIsIt 3.69 po polsku ale mam problem mam też dzielną witaminkę generującą key i gdy go wrzuce do katalogu programu program sobie chodzi pieknie i pokazuje przy uruchamianiu ze jest zarejestrowany ale jeśli pochodzi ze 2 h zreszta to różnie nawet czasam po pół godziny wywala restartuje kompa i po restarcie już jest niezarejestrowany da sie to jakoś zrobić ? zeby działał ? a do generatora wpisuje sie imie i kraj gdyż podobno programik jakiś weryfikuje gdzie został wugenerowany key i jak w innym kraju totakie sie dzieją rzeczy własnie. Sam nie wiem co z tym jest a może to jest nie do zrobienia ? A i jescze jedno podstawowe pytanko jak jest z exportem np do excella ? gdybym potrzebował komuś wysłać spis np filmów czy bajek da sie o jakoś wyeksportować ? Z góry dzięki za odp Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A czytałeś regulamin ? ;) Ponoć o witaminkach się nie gadoo na tym forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...