Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam. Mam pewien problem. Wiec: gdy wkladam pamiec do 2 lub 3 slota to jest wszystko ok, zatrzaski sie zamykaja ze az to dosc slychac. Ale problem z pierwszym slotem mam. Tutaj zadna pamiec nie wchodzi do konca, mozna ja wsadzic ale zatrzaski nie wydaja odglosu ze sa zatrzasniete ;] i moge podopychac je po bokach ale to znak ze pamiec nie wchodzi do konca. PAmiec dziala, ale wysypuje sie w grach i w testach. Mam 3x512 i kazda pamiec nie ma bledow, chodzi bezblednie w 2 i 3 slocie ale w 1 wywala bledy i nie moge zadnej docisnac. Nie wiem co sie stalo ;/ macie jakas rade? Ja tam nic nie widze zeby jakis odlamek czegos byl w pierszym slocie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ....serwis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 macie jakas rade? radze sie dobrze przyjrzec, bo jednak budowa tych elementow jest znormalizowana, wiec albo blad w produkcji albo naprawde cos tam siedzi, np "od spodu gniazda". dobry aparat, zoom + macro i jazda ;) powodzenia i czekamy na rezultaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...