cinek204 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 witam mam zamiar składać chłodzenie wodne i mam pytanie jaki bloczek kupić czy Abadon NB Lite v2 czy SPIKE-Q a może coś innego ?? cena max to 80-100 zł byle by było wydajne i na socet A i mocowanie zapinką. i jaką pompkę do tego cena max 40 zł ?? przoszę o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 witam mam zamiar składać chłodzenie wodne i mam pytanie jaki bloczek kupić czy Abadon NB Lite v2 czy SPIKE-Q a może coś innego ?? cena max to 80-100 zł byle by było wydajne i na socet A i mocowanie zapinką. i jaką pompkę do tego cena max 40 zł ?? przoszę o odp. blok - cube lub prison pompa - atman 302/30X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 a może jedna krafta ??? tylko gdzie go kupićszukam i nic może jakieś linki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...