Jackk Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Nie wiem czy to jest wykonalne ale może :D . Czy mógłbym pracować na dwóch monitorach ale nie na karcie z dwoma wyjściami tylko na dwóch odzielnych kartach. Może są do tego jakieś programiki ja pojęcia nie mam czy to możliwe dlatego pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikan Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cze Na jakim systemie ? Jeżeli na XP lub 2000 to się da a jeżeli na 98 to musisz pogrzebać w helpie do 98 poniewaz nie wszystkie karty chca ze zoba wspopracowac na tym systemie. Powodzenia Ikan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Nawet w Win98 nie ma zabardzo problemow z dwiema kartami graf, z tego co wiem to do tego typu wyczynow najlepiej uzyc jednej , karty na AGP i drugiej najlepiej S3 trio/virge 2 , 4 MB (PCI) , S3 prawe zawsze odpalaja i nie ma konflitow 8) widzialem testy testowano tam ok 15 kart graficznych "pod katem pracy w parach " i zadziwiajacy wynik poczciwa S3 Virge odpala w kazdej konfiguracji z kazda inna druga karta i dziala a na drugi monitorek powinna wystarczyc taka Virge z 4 MB na pokladzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja mam XP i dwie rivy 2 i chodza swietnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Dwie karty NIE DZIAŁAJĄ na win XP Home ! 8O Natomiast na 98,ME i XP pro bez problemu ale... 1. pod XP może ci się wywalić karta na PCI :cry: ale jest sposobik :D W biosie ustaw start grafy z PCI a dopiero w widzie oznacz tą lepszą jako primary (ja tak mam) U mnie gania Matrox mistique(pci) i radek 7200 (agp ocz) i jest O'K choć czasem są jazdy :evil: Np ostatnio nowe menu płyty CD-Action - na 2 monach się wywala :evil: :evil: pozatym O'K - na ME też nie powinno być żadnych problemów (o dziwo 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...