unknown44 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zapraszam na forum http://komputer.byethost11.com/phpBB2/ . Pierwsi userzy, którzy sie wykażą aktywnością dostaną pozycje moderatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja chcę być modem! Ja! Ja! Wybierz mnie! A mogę być modem bez rejestrowania się? :lol: W jednym miejscu nie kumam czaczy: Po co to forum? I po co w takiej formie w jakiej je widać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mamy 2 zarejestrowanych użytkowników:lol2: Nasi użytkownicy napisali 1 wiadomość:mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Hehehe tylko czy bedzie co moderowac ??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 może będzie... ja sie na modera pisze :P xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 To będziesz się kłócił sam ze sobą i potem banował? Co najmniej dziwne. Ale skoro się zarejestrowałeś, to już nie piszę ani słowa więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Wiesz co.......sama idea jest OK , tytuly tematow tez sa OK ale.....może chodz na moje forum i u mnie pisz o kompach :D bo ja zasadniczo amator'ka jestem :)) Edytowane 4 Lutego 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hmm... fajnie, niby sie zarejestrowałem... ale z drugiej strony... nie doszedł do mnie @ z potwierdzeniem rejestracji xD coś sie zwaliło po drodze xD A jakie jest to Twoje forum? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nic ciekawego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 I zdaje sie juz padlo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Fakt - forum juz nie ma :D Samo sie zbanowalo... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 O faktycznie wzielo i wyparowalo :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Podratuję kolegę... http://komputer.byethost11.com/forum/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Co tu ratowac. Kolejne forum, ktore czeka na cud :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nie wierzysz w cuda ;)? Ja tam wierze :D Co tu ratowac. Kolejne forum, ktore czeka na cud :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nie gdy widze swiezo zainstalowane phpBB na darmowym serwerze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Tak sobie mysle i tak sie zastanawiam czemu mam ino 13 zarejestrowanych czlonkow na forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 A dlaczego mialoby ich byc np. 1000? Co takiego jest w twoim forum, ze warto sie na nim zarejestrowac? ;) Ja to widze tak: - kolejna raczkujaca strona na ktorej niewiele jak dotychczas jest, - kolejne raczkujace forum o wszystkim i o niczym zarazem. Dla mnie to troche za malo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No bez przesady ! moja strona jest jedyna w swoim rodzaju :D Widziales kiedys forum z 1000 czlonkow od razu? Zamiast marudzic napisalbys jakis ciekawy post :) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No bez przesady ! moja strona jest jedyna w swoim rodzaju :D Faktycznie dzialy 'Życie seksualne dzikich' oraz 'O koniach skazanych na śmierć' sa dosc... oryginalne ;] Widziales kiedys forum z 1000 czlonkow od razu? Nie, dlatego nie dziwi mnie tylko 13 zarejestrowanych uzytkownikow ;) Zamiast marudzic napisalbys jakis ciekawy post :) B) Nie marudze... inspiruje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Faktycznie dzialy 'Życie seksualne dzikich' oraz 'O koniach skazanych na śmierć' sa dosc... oryginalne ;] Nie, dlatego nie dziwi mnie tylko 13 zarejestrowanych uzytkownikow ;) Nie marudze... inspiruje ;] No Ok - O koniech usunelam a linki znajdujace sie tam trafily do Linkow ale Temat Zycie seksualne dzikich jest ciekawy :) Nie wiem czy chcialo Ci sie czytac ;)? Ja sie staram i juz:) Jak chcesz mnie inspirowac to sie czuje zaszczycona :D i wlasciwie to chyba nawet ! :oops: :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...