Piotras Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 gdzie wy kupujecie (w pozaniu najlepiej) procki np. 1700+ 0,13u z rdzeniem Thoroughbred ?? na stronce sklepu komputronik http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=803 Thoroughbred'i zaczynaja sie od 2200+ :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Na Siriusie jest 1700+ 0.13 z serii AIUGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Znajomy w Inter-Es-ie dostał zamiast Palomino 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Na Siriusie jest 1700+ 0.13 z serii AIUGA.Może wiecie gdzie znajdę takie w Krakowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Na Siriusie jest 1700+ 0.13 z serii AIUGA.Może wiecie gdzie znajdę takie w Krakowie?Chyba Wadowice są niedaleko od Krakowa a zresztą możesz zamówić wysyłkowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 w sirius-to najlepszy e-sklep jaki znam wszystko tam chodzi tip-top Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 W Krakowie to są wszędzie! niewidziałęm sklepu w którym by nie było! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 No Sirius jest dobry. Zamowilem u nich wentylator w poniedzialek wieczorem, we wtorek rano zadzwonili a dzisiaj juz mam(szło pocztą) więc szybko przyszlo jak na pocztę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Na Siriusie jest 1700+ 0.13 z serii AIUGA.Może wiecie gdzie znajdę takie w Krakowie? INTAX,PCPROJEKT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Na Siriusie jest 1700+ 0.13 z serii AIUGA.Może wiecie gdzie znajdę takie w Krakowie?Chyba Wadowice są niedaleko od Krakowa a zresztą możesz zamówić wysyłkowo. Ta tak sie składa,że mieszkam jakieś 5km od Wadowic,ale tam obsługa jest wogóle niekompetentna!!! CHciałem kupić WOP 35 to podziekowął ludzie wogóle nie kapowali o co biega!!! Nie wiedzieli czy mają czy nie...kazywali mi czekać....załatwiłem w Andrychowie i mi za 3 dni przywieźli ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Na Siriusie jest 1700+ 0.13 z serii AIUGA.Może wiecie gdzie znajdę takie w Krakowie?Chyba Wadowice są niedaleko od Krakowa a zresztą możesz zamówić wysyłkowo. Ta tak sie składa,że mieszkam jakieś 5km od Wadowic,ale tam obsługa jest wogóle niekompetentna!!! CHciałem kupić WOP 35 to podziekowął ludzie wogóle nie kapowali o co biega!!! Nie wiedzieli czy mają czy nie...kazywali mi czekać....załatwiłem w Andrychowie i mi za 3 dni przywieźli ;p to chyba nie było lukassa a gadałes z cieciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja sw oj dosta lem w lucky-starze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a w Poznaniu nie ma :cry: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 napewno sa nawet w Poznaniu tylko trza sie zarecic popytac a w oststecznosci na allegro qpic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 No Sirius to moze dobry sklep, ale ceny biorą normalnie z Syriusza :D AXP 1700+ 0,18 - 321zł 8O, a 0,13 - 363zł 8O 8O 8O To na www.pcprojekt.pl 0,13 stoją po 300... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a w Poznaniu nie ma :cry: ?ja mam wlasnie w Poznaniu jeszcze kilka sztuk zostalo... Jak masz jakas wiadomosc to przeczytaj Prywatna wiadomosc... :) i daj odp... Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 No Sirius to moze dobry sklep, ale ceny biorą normalnie z Syriusza :D AXP 1700+ 0,18 - 321zł 8O, a 0,13 - 363zł 8O 8O 8O To na www.pcprojekt.pl 0,13 stoją po 300... buahahaa swietne porownanie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Mutos << A ile dales?? I czy w lucky maja juz 1800+ 0.13u??? Bo z tego co widzialem maja 1700+ po 284zl OEM ,ale nie jest napisane czy to sa 0.13u?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A moglby ktos podac stronke gdzie mozna to przez net niedrogo kupic ? chodzi mi o 1700+ 0,13. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Patrz wyżej ^ Choćby na www.pcprojekt.pl - 300zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Patrz wyżej ^ Choćby na www.pcprojekt.pl - 300zł. Droogo, na WGK widziałem po 250-270 :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Eeee tam mozna kupowac przez net ? Bo ja jakos nie moge.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Patrz wyżej ^ Choćby na www.pcprojekt.pl - 300zł. Droogo, na WGK widziałem po 250-270 :?. Ale to jest Palomino! A jemu chodzi o T-bred'a 0,13. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Na www.intax.pl można kupić za 280zł!!! Przez net oczywiście :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 wpadasz to pierwszego lepszego sklepu i pyttasz sie czy maja wiekszosc sklepow ma nowe XP juz od miecha!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wpadasz to pierwszego lepszego sklepu i pyttasz sie czy maja wiekszosc sklepow ma nowe XP juz od miecha!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak zrobie, a jak nie dostane to zamowie z intaxa :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 gdzie wy kupujecie (w pozaniu najlepiej) procki np. 1700+ 0,13u z rdzeniem Thoroughbred ?? na stronce sklepu komputronik http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=803 Thoroughbred'i zaczynaja sie od 2200+ :roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9479084 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ta w intaxie 30 zl wysylka wiec co to za interes - wychodzi 310 zl za calosc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 W Poznaniu są w DGM, ale tylko BOXy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Qzyn BOXa z komputronika zamowil i tez T-breeda dostal :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...