Skocz do zawartości
azyl

Mandriva 2006 Powerpack

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sciagnalem z netu mandrive powerpack 2006 ( na 7 plytach cd - tak powinno byc czy cos jest z nia nie tak ? ) Chcialem ja zainstalowac ale nie dalo rady - na poczatku standard czyli eneter = install or upgrade F1 = more options, nacisnalem enter, zaladowalo sie i pojawilo sie okno z pingwinem na dole i paskiem postepu, tyle ze pasek stal w miejscu minute, 2, 5 , 10 , 15 .... wogole sie nei ruszal, nic. Zainstalowalem ponownie mandrive 2005 LE z nadzieja ze tak sie uda - lipa nadal to samo . Powiedzicie mi czy ja cos zle robie ? Jak to zainstalowac ?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam zapytanie o legalność dystrybucji Mandriva 2006 Powerpack,

ściągnąłem sobie z sieci torrent tę dystrybucję,

ale nie wiem jak bardzo było to nielegalne,

bo na żadnych oficjalnych stronach nie ma odsyłaczy do miejsc z których można ją pobrać,

za to są jakieś do starszych wersji, które są legalne w 100%...

Edytowane przez Mujahideen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam zapytanie o legalność dystrybucji Mandriva 2006 Powerpack,

ściągnąłem sobie z sieci torrent tę dystrybucję,

ale nie wiem jak bardzo było to nielegalne,

bo na żadnych oficjalnych stronach nie ma odsyłaczy do miejsc z których można ją pobrać,

za to są jakieś do starszych wersji, które są legalne w 100%...

Legalna jest tylko free mandriva linux 2006 ;). Za ten Powerpak trza bulić chyba 100 zł. Imo sie nie opłaca.

@azyl jak możesz zrób formata hdd i powiedz czy na dysku masz coś oprócz linuxa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Legalna jest tylko free mandriva linux 2006 ;). Za ten Powerpak trza bulić chyba 100 zł. Imo sie nie opłaca.

@azyl jak możesz zrób formata hdd i powiedz czy na dysku masz coś oprócz linuxa ?

mialem Mandrive 2005 LE zainstalowana to usunalem partycje logiczne na ktorych ona byla i w instalatorze wybralem opjce aby wykorzystal on wolne miejsce na dysku, musze jescze dodadkowo robic formata tych partycji ? Na dysku mam jeszcze win xp ale wiadomo na innej partycji

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi