azyl Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam, sciagnalem z netu mandrive powerpack 2006 ( na 7 plytach cd - tak powinno byc czy cos jest z nia nie tak ? ) Chcialem ja zainstalowac ale nie dalo rady - na poczatku standard czyli eneter = install or upgrade F1 = more options, nacisnalem enter, zaladowalo sie i pojawilo sie okno z pingwinem na dole i paskiem postepu, tyle ze pasek stal w miejscu minute, 2, 5 , 10 , 15 .... wogole sie nei ruszal, nic. Zainstalowalem ponownie mandrive 2005 LE z nadzieja ze tak sie uda - lipa nadal to samo . Powiedzicie mi czy ja cos zle robie ? Jak to zainstalowac ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 zglos sie do pomocy technicznej jesli to powerpasck oni ci powiedza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mujahideen Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Panowie mam zapytanie o legalność dystrybucji Mandriva 2006 Powerpack, ściągnąłem sobie z sieci torrent tę dystrybucję, ale nie wiem jak bardzo było to nielegalne, bo na żadnych oficjalnych stronach nie ma odsyłaczy do miejsc z których można ją pobrać, za to są jakieś do starszych wersji, które są legalne w 100%... Edytowane 5 Lutego 2006 przez Mujahideen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Panowie mam zapytanie o legalność dystrybucji Mandriva 2006 Powerpack, ściągnąłem sobie z sieci torrent tę dystrybucję, ale nie wiem jak bardzo było to nielegalne, bo na żadnych oficjalnych stronach nie ma odsyłaczy do miejsc z których można ją pobrać, za to są jakieś do starszych wersji, które są legalne w 100%... Legalna jest tylko free mandriva linux 2006 ;). Za ten Powerpak trza bulić chyba 100 zł. Imo sie nie opłaca. @azyl jak możesz zrób formata hdd i powiedz czy na dysku masz coś oprócz linuxa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Legalna jest tylko free mandriva linux 2006 ;). Za ten Powerpak trza bulić chyba 100 zł. Imo sie nie opłaca. @azyl jak możesz zrób formata hdd i powiedz czy na dysku masz coś oprócz linuxa ? mialem Mandrive 2005 LE zainstalowana to usunalem partycje logiczne na ktorych ona byla i w instalatorze wybralem opjce aby wykorzystal on wolne miejsce na dysku, musze jescze dodadkowo robic formata tych partycji ? Na dysku mam jeszcze win xp ale wiadomo na innej partycji pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...