wojmarcin Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 witam mam pytanie jak zrobic zeby w win xp dzialaly 2 karty sieciowe tzn mam net przez satelite i podłączonego drugiego kompa przez karte sieciową karte satelitarną wykrywa jako karte sieciowa i jak jedno połączenie działa to drugie juz nie jak zrobic zeby dzialaly jednoczesnie bo chce udostępnic neta na drugiego kompa POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) witam mam pytanie jak zrobic zeby w win xp dzialaly 2 karty sieciowe tzn mam net przez satelite i podłączonego drugiego kompa przez karte sieciową karte satelitarną wykrywa jako karte sieciowa i jak jedno połączenie działa to drugie juz nie jak zrobic zeby dzialaly jednoczesnie bo chce udostępnic neta na drugiego kompa POMOCY karty muszą mieć różne adresy IP, w przypadku kiedy każda z kart jest w innej sieci konieczne jest aby były w innych strefach adresów IP, poza tym nie jest konieczne spełnienie innego warunku żeby dwie karty działały razem Edytowane 4 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojmarcin Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 karty muszą mieć różne adresy IP, w przypadku kiedy każda z kart jest w innej sieci konieczne jest aby były w innych strefach adresów IP, poza tym nie jest konieczne spełnienie innego warunku żeby dwie karty działały razem moze jakis przykład bo jestem zielony w tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 przypadek I karta 1: adres IP 10.0.0.1 karta 2: adres IP 10.0.0.2 przypadek II karta 1: adres IP 192.168.0.1 karta 2: adres IP 10.0.0.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...