Bodziej Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ostatnio coś dziwnego dzieje się z moim kompem. Cały czas ubywa mi wolnego miejsca na C. Rano mialem 2.04gb a teraz mam 1.66gb chociaz nic nie instalowałem, sciogałem... Możliwe ze jakis robak sciąga mi pkiki albo cos? Prosze pomozcie bo niewiem co sie dzieje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 To przez przywracanie systemu, wystarczy wyłączyć. Prawy przycisk myszy na Mój Komputer => Właściwości => Przywracanie systemu => Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach => Zastosuj & Ok Heh tez mi rada, przywracania nie wyłaczaj nigdy nie wiadomo kiedy sie moze przydac wez poprostu wyłacz przywracanie na innych dyskach niz C a na C zmniejsz maksymalny dopuszczalny rozmiar na tworzenie punktów przywracania. Ale nie wyłaczaj nigdy bo czasem to pozwala na szybką reanimacje kompa a jak wyłaczysz to juz nie jest tak szybko. Pozdrawiam. a i nie instaluj gierek na C heh . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ehm... proponuję zajrzeć tu: "Znikające Miejsce Na Dysku - Rozwiązania" http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=94332 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 rowniez jak masz malo ramu to komp wykorzystuje pamiec z dysku C, lub innych, zalezy od sutawien z menedzerze urzadzen ale to jak sie gra itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...