Newbear Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam. Mam problem z baterią w moim lapku! Problem ten objawia się tym, że nie mogę uruchomić kompa na baterii. Kiedy go włączę po ok.4s wyłącza się. Problem jest tez z ładowaniem baterii. Bateria ładuje się do poziomu 5%, czasami dojdzie do 10% a bywa że nawet raz miałem 35% i przestaje ładować. Muszę odłaczyć zasilacz i ponownie podłączyć ale starcza to na jakieś kilka procent ładowania i ponownie muszę wykonać tą operację. Wyjecie baterii i ponowne jej włożenie do pozwala troszkę wiecej podładować lecz nigdy nie dochodzi do 100%. Poradźcie co mam robić. Szczególnie zależy mi na tym aby można było włączać kompa na baterii!!! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wydaje się że coś jest uszkodzone. Dobre pytanie co. Trzeba by po kolei sprawdzać. Jednak moim strzałem byłoby sprawdzenie mostka do ładowania. Jest to taki [ciach!]lnik zaraz za podłączeniem zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newbear Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Dzięki za pomoc, ale raczej sam tego nie sprawdzę. Co jeszcze może być uszkodzonego?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...