Skocz do zawartości
templik

Zmiana Wnetrznosci Do 3000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja za to bym wzial jakies 7-8 stow :) Mysle ze cena uczciwa ,ja z takiej ceny bym sie cieszyl i mial czyste sumienie :lol2:

BTW. Odradzam tego benq1640 mam i nie polecam ,nagrywara ogolnie to [gluteus maximus] :mur:

Podobno no LG sa ok ,co do budy to moze jakas modecom'a jak ma byc tania a jak troche drozsza to moze cos szefa? :? pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do radka X800GTO2 to karta jest bardzo wydajna, GF6800GS przy niej wymieka...

Choc nie wiem jak sie ma sprawa przy ekstremalnym OC, GF sie bardzo ladnie kreci a nie wiem jak jest z radkiem.

Jak nie zalezy Ci na HDR i shaderach 3.0 to bierz radka, zreszta w nowszych grach, ktore beda uzywac tych wodotryskow masowo i tak sie nie nacieszysz. Wtedy GF nie da juz rady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chemiczny_ali ja mam LG i szczerze to też na niego narzekam(ale może na felerny model trafiłem! u kumpla ten sam model chodzi dobrze!). Kurcze to jakie sa w koncu dobre nagrywarki DVD? Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz sam nie wiem jakie nagrywary dvd sa najlepsze :sad: Slyszalem ze nowe LG sa spoks (a tu slysze ze nie koniecznie),a o NEC'ach nowych nie slyszalem nic (moze i dobrze :mellow: ) kiedys jak sie pojawily starsze modele NEC kazdy chwalil ,a potem wyszly te benq'i i wszyscy zaczeli sie zachwycac no i uleglem i teraz mam :mur:

Co do nagrywary to Ci nie pomozemy raczej ,bo kazdy glos to inna opinia ,wez tego NEC'a i juz ,potem bedziesz mial zal wylacznie do siebie :wink: pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chemiczny_ali mój LG jest cichy,dobrze czyta płyty ale straszne długo wypala płytke(czyt. 8x ponad 10minut) sprawdzałe wiele płytek i najlepiej chodzi z Verbatim a TDK to chyba jej najgorszy wróg i dlatego na nią narzekam. Ale może to nie tak wielka wada. Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwazylem spor miedzy zwolennikami 6800gs i gto2...

Na chwile aktualna mysle ze 6800gs bedzie mi w pelni wystarczal, a pozniej przeciez mozna druga dokupic ;) Zapewne stanieja sporo i nie bedzie to duzy wydatek (za ok. rok, poltora).

Widze, ze aktualnie ciezko wyznaczyc jakiegos faworyta jezeli chodzi o nagrywarki... Jak ja kupywalem to wszyscy narzekali na lg a polecali liteony... teraz widze to sie zmienia.

O obudowie myslalem Tracer EXTRACTOR

Z wygladu dosyc fajna, niedroga i ta turbina na proca... :rolleyes: chociaz nie ma zapewne co oczekiwac nie wiadomo czego.

Jeszcze przyszedl mi na mysl pewien pomysl.... Moze by zostawic tego liteona sobie a sprzedac ze zwyklym cd-romem? Oplaca sie takie cos? Wg mnie podciaga on wartosc kompa dosc mocno, a aktualnie mozna niedrogo cos o wiele lepszego wciagnac...

Edytowane przez templik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwazylem spor miedzy zwolennikami 6800gs i gto2...

Na chwile aktualna mysle ze 6800gs bedzie mi w pelni wystarczal, a pozniej przeciez mozna druga dokupic ;) Zapewne stanieja sporo i nie bedzie to duzy wydatek (za ok. rok, poltora).

jest spór bo to nie taka prosta rzecz - każda z tych kart ma swoje plusy - GS jest nowsza karta a GTO2 szybsza - 16p i prawie pewnie 7000 w 3dmarku05 - GS około 6300 (max 6400). W przypadku GTO zwykłego (12p) to nawet nie ma sie nad czym zastanawiać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mam kolejny problem...

- A64 X2 3800+ (ew. Opteron 165) + Fortron 400W

- A64 3700+ (San Diego, ew. Opt 144) + Tagan 380-420W

Ten Fortron duzo gorszy od Tagana bedzie? Udzwignie X2 + 6800gs sli + lekkie oc?

Macie moze jakies inne propozycje?

Edytowane przez templik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi