Speo Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Kupiłem płyte główną z tej aukcji: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=82635107 i mam problem gdyż okazało sie że płyta nie ma możliwości o/c nawet fsb nie da sie zmienić bo poprostu nie ma takiej zakładki z tym, czy istnieje jakiś inny sposób na o/c tej płyty ? Np jakimś programem spod windowsa czy coś ? I drugi problem dotyczy driverów, nigdzie nie moge znaleść odpowiednich do karty dzwiekowej na windowsa 98SE/ME mógłby ktoś pomóc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3on Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam z opisu wynika że na płycie jest sound blaster więc sterowniki powinieneś znaleźć bez problemu na necie np: driversguide.com. co do krecenia na tej płytce to za wiele nie pomoge. ale są racze tylko 2 obcje cpu soft menu w biosie albo zworki na samej płycie radze poszukać coś powinno być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam z opisu wynika że na płycie jest sound blaster więc sterowniki powinieneś znaleźć bez problemu na necie np: driversguide.com. co do krecenia na tej płytce to za wiele nie pomoge. ale są racze tylko 2 obcje cpu soft menu w biosie albo zworki na samej płycie radze poszukać coś powinno być Nie ma ani cpu soft menu ani zworek na płycie... chyba że trzeba w biosie jakieś guziki wcisnąć aby ta zakładka sie pojawiła? Jest coś takiego na płytach MSI ? Sterównikó próbowałem już wiele i póki co niedziałają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...