99tomcat Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Witam... wpadłem na allegro patrze fota kingów a tam wielbłądy remarkowane... Prosze mnie uuspokoić,zę to na 100% winbond no i jesli to mozliwe jakie dokładnie... http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/8...847887/84788730 http://photos.allegro.pl/photos/400x300/84...7887/84788730_1 Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ddog Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) pytalem wlasnie o nie w watku klik i dostalem dwie rozne odpowiedzi, ze to sa winbondy i ze niestety nie tylko Mosel Vitelic. musisz sprawdzic sam... ja przez ta rozbierznosc nie kupilem... Edytowane 4 Lutego 2006 przez m4ddog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 kurde jak to mosele to wtopiłem :( no ale sa kółk i są chyba blaszki.... obym miał fuksa... :? prosze o rady fachowców bo nie zasne w tej niepewności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nie no dla mnie winbondy na 100% tylko że data jakś dziwna, wychodzi na to że to utt ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Kingston Value DDR400 nie był robiony na wielbłądach, zresztą te blaszki są trochę zbyt wąskie :? poza tym Kingston remarkuje Mosel'a, sam miałem takie kostki w ręku... Edytowane 5 Lutego 2006 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no to lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) no nie wiem :P ty m4ddog pytałeś wtedy o kinstona CL3 i to wg mnie winbond nie bedzie, a tutaj może być różnie btw kojarze te zdjęcia :> jeden koleś je wystawiał sporo razy i nikt nie kupował... chyba że ktoś kupił i znowu je próbuje komuś wcisnąć :D update ehh tak myślałem... http://allegro.pl/show_item.php?item=79277593 Edytowane 5 Lutego 2006 przez theboo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ddog Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no nie wiem :P ty m4ddog pytałeś wtedy o kinstona CL3 i to wg mnie winbond nie bedzie, a tutaj może być różnie Pytalem dokladnie o te same pamieci z tej samej aukcji, zdjecie ktore wkleilem to jest czesc tego zdjecia z allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no nie wiem, ja pierwszy raz widze mosela z dwoma wytloczonymi kolkami... ale może faktycznie są takie??? ja myślałem to tej pory, że tylko winbond tłoczy takie kółka :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Bo do tej poty tak było, jedynie pomyłka mogła nastąpić jeśli sie sugerowałeś samymi blaszkami, ale kółka + blaszki dawały winbonda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nowa rewizja mosela napewno ma wtłoczenia :wink: Nawet był temat na tweaku, gdzie kostka z tłoczeniami miała logo, nr seryjny Mosel Vitelic. Ja osobiscie miałem tego Kingston'a z wtłoczeniami i nie bootował się powyżej napięcia 3,3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Bo do tej poty tak było, jedynie pomyłka mogła nastąpić jeśli sie sugerowałeś samymi blaszkami, ale kółka + blaszki dawały winbonda. no i na sie złapałem ...dobre foty widoczne blaszki i wtłoczenia = winbond za grosze...a to paskudne mosele :/ kurde chyba wrócą na allegro- trzymać sie z daleka od nich.... nie chce mieć tłikowicza na sumieniu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no i na sie złapałem ...dobre foty widoczne blaszki i wtłoczenia = winbond za grosze...a to paskudne mosele :/ kurde chyba wrócą na allegro- trzymać sie z daleka od nich.... nie chce mieć tłikowicza na sumieniu :? wczoraj ogladałem ta aukcje.... nie zauwazyłem blaszek, bo tak patrzec na wszsytkie foty,a tyle aukcji, jak bym zauwazył to bym pewnie kupił je...... jaki faaaart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Pytalem dokladnie o te same pamieci z tej samej aukcji, zdjecie ktore wkleilem to jest czesc tego zdjecia z allegro...sorki, pomyliły mi sie tematy z innym, w którym wcześniej odpowiadałem... @99tomcat za ile je kupiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a masz je już u siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 nie nie spieszy mi sie.. Na azie kasa jest przyblokowana bo chyba do pon wszyscy nie przeeleją kasy za te delty 120mm Ale myasle,zę do końca przyszłego tyg będą u mnie. Cena nie powala 159zl i nawet bez dopłaty wysli ubiezpieczoną na swój koszt... Swoją drogą powinni tetgo zabronic-tzn. moselowi takich wałków :-| Acha wczoraj sie wgapiałem w nie i mam chyba szybki sposób odróżnienia- mosele mają beleczki na bokach takie waśkie a w winbondzie take szerze podłużne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 już o tych beleczkach, niklach wspomniałem :wink: drogo nie zapłaciłeś, pokatuj je, pewnie zrobią jakieś 215 MHz 2-3-2-5, i sprzedaj, możesz w aukcji dodać, że "prawdopodobnie na legendarnych winbondach CH5 :lol: ", kupią je :wink: a i nie zapomnij dać ładnego foto z kółeczkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 no właśnie chyba trzeba będzie dac coś w stylu nie znam sie ale kumpel coś wspominał ze wyglądają jak jakieś winbondy czy coś :wink: tylko sumienie może mnie troche gryżć..no ale sumienie albo kasa w portfelu...chyba niskie instynkty wygrają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 to ich nie sprawdzaj, tylko odsprzedaj :lol: nie będziesz miał pewności, czy to napewno Mosel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 nie no dla mnie winbondy na 100% tylko że data jakś dziwna, wychodzi na to że to utt ;) pozdr hehe obserwowałem ta aukcje z ciekawości czy ktoś się nie natnie ;) no i naciąłeś się :P 100% mosel mam takich 2x512 :lol2: :lol2: kupiłem kiedyś na chybił trafił i chybiłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Współczuje Tomcatowi :) Ja za to chyba zrobiłem dobry zakup http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85090077 Jak sie nimi pobawie to powinny wylądować w dziale sprzedam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dość drogo dałeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dość drogo dałeś :wink:No napewno taniej ich nie sprzedam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 To oczywiste :wink: ciekawe jakby działały z moim HyperX CH5 :-P ... na 2,7 robi 225 2-3-2-5 SuperPI 16M :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No napewno taniej ich nie sprzedam :P O wiele drozej tez raczej nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ddog Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja dalem "troche" wiecej niz tomcat, KLIK! i mam nadzieje ze to beda BH5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja dalem "troche" wiecej niz tomcat, KLIK! i mam nadzieje ze to beda BH5 :) Tak, to jest BH-5. Daj znac jak sie kreci ta kostka gdy juz ja dostaniesz. A wracajac do tematu, nadzialem sie juz tez 2x na mosele wygladajace jak winbond. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja dalem "troche" wiecej niz tomcat, KLIK! i mam nadzieje ze to beda BH5 :) bez jaj ja dałem 159 z wliczoną wysyłką ubezpieczoną czyli twoje sporo droższe...no lae ja mam tylko podrabiane kosci jak adidas z 4 paskami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Współczuje Tomcatowi :) Ja za to chyba zrobiłem dobry zakup http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85090077 Jak sie nimi pobawie to powinny wylądować w dziale sprzedam ;) jak juz sie chwilimy to: http://allegro.pl/show_item.php?item=84293152 ;) ciekawe czy beda lepsze od moich oldschoolowych bh-5 ;) jezeli tak to zostawie sobie 4 kosci, jak nie to te Twinki pojda pod mlotek :] Edytowane 6 Lutego 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 bez jaj ja dałem 159 z wliczoną wysyłką ubezpieczoną czyli twoje sporo droższe...no lae ja mam tylko podrabiane kosci jak adidas z 4 paskami :lol:testuje właśnie te mosele ala winbond. nie ma tragedii 230 póki co robią 3,-4-3-8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...