Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Troszke Of topic ... ile te delty mają obrotów i jaką mają wydajność ??Te wentyle to raczej over-kill ..... prawdziwe dmuchawy! Tak wiec ... wydajność jest wiecej niz zadowalająca, zapewniam. :) Edytowane 9 Lutego 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Troszke Of topic ... ile te delty mają obrotów i jaką mają wydajność ?? obroty to cos ponad 3kilo, a wydajnosc cos ponad 100 m3 :lol: ostro daja juz sie doczekac nie moge ich B) @miazga: dla mnie wydajnosc mogłaby byc jeszcze lepsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86156853 takie znalazlem ale ja szukam 1x512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86156853 takie znalazlem ale ja szukam 1x512 AADT? a cóż to ma do winbonda? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja ostatnio jestem obcykany w seitecach. Kupiłem kilka gb tych mem i juz wiem jakie tylko brać ale o tym bedzie w temacie z który się zabieram. Ale wstępnie http://allegro.pl/show_item.php?item=82102937 oraz oc http://members.lycos.co.uk/bananeks/pamieci/spi255.JPG. Udało mi się złożyć z takich duala i teraz jest tak http://members.lycos.co.uk/bananeks/pamieci/dual%20250.JPG . Niestety nie wyrabia kontroler w moim procku... ale ich max to jak na razie 260 przy 1:1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 AADT? a cóż to ma do winbonda? ;] zaraz poprawie bo zly link;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) taka parka u mnie siedzi od wczoraj.. chyba ch-5.. niestety na 2.7v to 2 2 2 5 przy czymś nawet w stylu 200 mhz niewykonalne... Na 2 3 2 5 ida w okolicach 225 w spi 16m... kurde mozę mi ktoś podpowie jak ustawić wielbłądy w a64 tweaker? Alphy mnie na razie rpzerastają..moza jakieś przykładowe screeny? plis zróbcie dzień litości dla lamek winbondowych :wink: Edytowane 12 Lutego 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 hmmmm nie psioczyc na wersje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) poprosze wiecej i podawać przy jakich to taktach :wink: acha jak zmieniać alphy w zależnosci od dzielnik- interesują mnie 133 i 150 Edytowane 12 Lutego 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) 260 mhz 3,3V , full stable ;) z tego co wiem to ostrzej sie nie da. // zmieniaj mal i rp ;) srednio trzeba dawac wieksze. u mnie na 166 jest j/w Edytowane 12 Lutego 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 260 mhz 3,3V , full stable ;) z tego co wiem to ostrzej sie nie da. // zmieniaj mal i rp ;) srednio trzeba dawac wieksze. u mnie na 166 jest j/w read preamble na 4,5 .. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Tak jak wyżej wspominałem mam te winbondy ... ale ze nie mam zbytnio czasu, to może ktoś by chciał je do benchowania? ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=184955 Edytowane 15 Lutego 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 nie ma to jak iść na łatwizne i sprzedać-a gdzie te mody mobo i zasilatora :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86156853 takie znalazlem ale ja szukam 1x512 fota winbondów a mamki zwykłe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 zasadniczo to jest tak... jak znalazłeś winbondy to znaczy że dszywala już je prawie kupił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 dobre- dszywala to "kolekcjoner kosci" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 BONE COLLECTOR czy MEMORY STICK COLLECTOR - tego drugiego na filmwebie nie moglem znalezc...;] hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) lol - cl1? czemu takie brednie pokazuje? Edytowane 22 Lutego 2006 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) http://img59.imageshack.us/img59/3103/tweaker4dm.th.png lol - cl1? czemu takie brednie pokazuje? Taki już bug w tweakerze, jak ustawiasz tam 1.0* to w rezultacie daje cl1,5. Edytowane 22 Lutego 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 lol ludzie ostatnio na alegro szaleją ;] ostatnio była kostka seitecka 512 333mhz nie winbond, a poszła za 160zł w kilka minut po wystawieniu aukcji ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ehh wszystko przez was :P juz wyrwanie naprawde tanio dobrej kostki graniczy z cudem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 @dszywala :lol: dla mnie za to ale... najlepszy mój czas to 3 minuty od wystawienia! heheheeeee chyba musimy powołać Anonimowych Winbondowców... jakąś grupę wsparcia sobie stworzymy, ja mogę załatwić psychologa :D i logo jakieś będzie trzeba zrobić ROTFL pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) ehh wszystko przez was :P juz wyrwanie naprawde tanio dobrej kostki graniczy z cudem :( tiaaaa a kto ostatnio wyrwał seitecka 512 i jakiegoś 256MB ? :) Ty :D Tyle że ten seitec będzie słaby prawodpodobnie bardzo łsaby :razz: @dszywala :lol: dla mnie za to ale... najlepszy mój czas to 3 minuty od wystawienia! heheheeeee chyba musimy powołać Anonimowych Winbondowców... jakąś grupę wsparcia sobie stworzymy, ja mogę załatwić psychologa :D i logo jakieś będzie trzeba zrobić ROTFL pozdr :D ty to masz pomysły :DDD::DD::D Ja ostatnio dałęm sobie na wstrzymanie, zresztą sobota niedzila jestem w szkole cały dzień więc, rycek w tym czasie wolny dla WinbondoSnajperów :D Edytowane 26 Lutego 2006 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) tiaaaa a kto ostatnio wyrwał seitecka 512 i jakiegoś 256MB ? :) Ty :D Tyle że ten seitec będzie słaby prawodpodobnie bardzo łsaby :razz: ja 256 nie kupuje :P a jak nie ma co brać to i seitec dobry :P Edytowane 26 Lutego 2006 przez theboo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 ktoś tam kiedyś wspomianał o tygdoniu i stepingu wielbładów (MaSell bodajże :P) z których oznaczeń to się wyczytuje ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) ja sie chciałem pochwalić- te moje ch tylko nie wiem 5 czy 6 w twinmoskach 333 lataja sobie spi na 254 na dfi infinity czyli tak w okolicach 3.1v... Myśle zę jest nieźle. U Enta na 3.4v wystartowały od kopa na 250 i były stabilne w gold meory... Wykrzaczały się przy 257 nawet na 3.8v ale możliwe zę to była wina platformy testopwej bo akurat wtedy bh-5 Enta też coś miały fochy... Ogólnie jestem zadowolony. Mam tylko ciut niedosyt-jak by na tym napięciu spi 260 biegały to nmiałbym zabezpieczony o/c ptroca a tak ciut brakuje na memkach... Acha jak ktoś mozę pomóc to poprosze o jakieś optymalne ustawienia w a64 tweaker dla dzielników mem 150 i 133... Moze jakoś dobrne powyżej tych 254 .Na razie neistety bawiłem sie z 3-4 h i wielka d*pa... max to 11 pętli spi 16m na 255mhz... Acha są dziwner jak na ch -wstawienie im trójki nic nie daje w o/c... :blink: Na razie sobie rali moda daruje chce pokręcić przez jakiś czs na tym co dała infinity fabryka... Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ddog Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Male pytanie. Te memki z linka beda na bh5 czy niebardzo? >>>>>KLIK<<<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak, na BH-5 będą na 100%. Ale już sprzedane! Ty kupiłeś? Ile dałeś? Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ddog Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kupilem jedna kosc, dalem jak widac 205. Jedna juz taka mam wiec zalezalo mi na identycznej no i jak trafilem na bh5 to super bedzie wreszcie dual;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Cena powalająca... Yotom wczoraj taką kostke za 190zl z przesylka o ile sie nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...