dudek564 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam nie widzałem gdzie ten temat zamiescic postanowiłem w electronice . Dokładnie mi chodzi gdzie mozna kupic małe sluchawki tnz pluskwy z mikrofonem zeby wlozyc do ucha i slyszec co mowi 2 osoba z taka sama pluskwą chodzi mi o taki zestaw bezprzewodowy cena nie gra roli . Wiecie gdzie mozna to kupic ? Cos takiego jest w filmie Od kolyski aż po grub kolo 10min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Przecież to zwyły radiotelefon z zestawem słuchawkowym ;) np. http://allegro.pl/show_item.php?item=84556123 tylko musisz jeszcze właśnie zestaw sluchawkowy dokupić. Pozatym, najlepiej aby radiotelefon miał właśnie f-cję VOX, to jest coś takiego że sam zaczyna transmisję po tym jak zaczniesz mówić, ale trzeba się nauczyć z tego korzystać ;) (najpierw "szzzz" w mikrofon, a potem mówisz hehe) Edytowane 5 Lutego 2006 przez esh0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Widzialem takie mikro sluchaweczki na allegro cena okolo 1000pln. Ale ze wzgledu na male wymiary musza byc wykonywane na zamowienie do konkretnego ucha bo inaczej beda wypadac, wiec jesli cena nie gra roli to poszukaj na googlach :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...