Aimar Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Tutaj dowiesz się jak używać Photoshopa, 3ds Max'a, Flasha itp. Znajdziesz tutaj wiele turoriali oraz kilka konkursów takich jaki UGT Battles, UGT Tournament, Signature of The Week... www.ugt.jgc.pl //Ze względu na to, że do działu UGT Battles wymagane jest min 10 postów (odpowiednia grupa użytkownika) utworzyłem specjalne konto umożliwiające Wam wjazd do tego działu: login: test1 pass: test1 Pzdr i czekam na oceny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Mało juzerów coś macie ;) [joke] Fajna strona, ale nie dla mnie. Za mało corela na niej widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Strona ok. Super pomysł z tym kontem do obejrzenia strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Strona ok. Super pomysł z tym kontem do obejrzenia strony. Jeśli idzie o to konto 'demo' to wydaje mi się, że powinno ono być wymagane w tym dziale forum, ze względu na to, że na prezentowanych forach zazwyczaj trzeba się rejestrować, a owe konto stanowi duże ułatwienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Taaa... tylko żeby jeszcze te wszystkie nuby o czymś takim myślały. A Ty, jak widzę nubem nie jesteś, wiesz jak sobie z takim forum radzić, no i pomyślałeś (jako jedyny na razie) o jakimś loginie do sprawdzenia tego, czego zwykle nie widać. I chwała Ci za to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...