wilczek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Czy bawiliscie sie tym programem lub podobnym ( co to ? ) ?? Wlasnie slucham presetu Headache cos i po okolo 2 minutach przestala mnie bolec glowa 8O mysle ze to bardziej sugestia ale to i tak troche obiecujace :D Narazie nie bawilem sie kawalkami typu hemi-sync ale chyba zobacze czy sa faktycznie skuteczne. jesli uzywaliscie tego programiku to podzielcie sie swoimi obserwacjami, przezyciami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja kiedys sie nim bawilem - kilka lat temu dorwalem jakiegos CHIPa i tam byl ten programik - pobawilem sie nim troszke i stwierdzilem ze wole sluchac jakies fajnej muzyczki zamiast brzeczenia glosnikow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Czy bawiliscie sie tym programem lub podobnym ( co to ? ) ?? Wlasnie slucham presetu Headache cos i po okolo 2 minutach przestala mnie bolec glowa 8O mysle ze to bardziej sugestia ale to i tak troche obiecujace :D Narazie nie bawilem sie kawalkami typu hemi-sync ale chyba zobacze czy sa faktycznie skuteczne. jesli uzywaliscie tego programiku to podzielcie sie swoimi obserwacjami, przezyciami :D hmmm jak by to powiedzieć "bawie sie " w tej gesti już jakiś okres czasu polecam hemi synh 26 mam duzo pigr. jak by co to pisz na priv . najlepsze są do Oobe ale np. szybka relaksacja regeneracja jak sie spi po 2 godziny daje nie samowite efekty mniej wiecej interesuje sie ta tematyka od ok 3 lat wiec jakies tam doświadczenie mam. jak by coś to na Priv. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 polecam ASTRAL program i strony o odmiennych stanach swiadomosci - bynajmniej tego brzeczenia do usuwania bolu glowy nie uzywalem ale raczej na wkreta i do przyspieszenia procesu nauczania (lepiej sie uczy - jak po dragach) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 hmm widze ze powoli zaczynam wykozystywac ten programik podobnie jak genghiskhan. Dzisiaj uczylem sie slowek na niemca przy jego pomocy i nawet fajnie to wychodzi :D nie chcialo mi sie spac i nie nudzilo tak szybko 8) , wlasnie skonczylem sie uczyc i wcale nie czyje jakbym to robil (zobaczymy co z tego zapamietam ;) ) A zaraz povawie sie presetami majacymi na celu releksacje, wprowazanie w nizsze stany swiadomosci czy wywolywanie OBE :D jesli ie zasne tak jak wczoraj z sluchawkami na uszach ;) to moze cos z tego wyjdzie :D aha wizjonerek dzieki za odpowiedzi na moje wczesniejsze pytania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 hmm widze ze powoli zaczynam wykozystywac ten programik podobnie jak genghiskhan. Dzisiaj uczylem sie slowek na niemca przy jego pomocy i nawet fajnie to wychodzi :D nie chcialo mi sie spac i nie nudzilo tak szybko 8) , wlasnie skonczylem sie uczyc i wcale nie czyje jakbym to robil (zobaczymy co z tego zapamietam ;) ) A zaraz povawie sie presetami majacymi na celu releksacje, wprowazanie w nizsze stany swiadomosci czy wywolywanie OBE :D jesli ie zasne tak jak wczoraj z sluchawkami na uszach ;) to moze cos z tego wyjdzie :D aha wizjonerek dzieki za odpowiedzi na moje wczesniejsze pytania :D nie ma problemu tak jak obiecałem wysle ci jak tego poszukam mam to gdzieś :P P.s chyba wyższe stany świadomosci bo przecież nawet regresja hipnotyczna jest odmiennym ale wyzszym stanem świadomosci powodzenia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 no faktycznie mialo byc wyzsze ale jakos mi sie pomylilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 brainwawe używałem już dawno i rzeczywiście, po 2 min takiego pisku jak się to wyłączy to jest ulga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja tam wole mantry :P na serio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...