Skocz do zawartości
grafi219

Problem Z Geforce 5200fx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam problem z Geforce'm 5200fx tzn. podczas grania w gry i tylko gry po jakims czasie wylaczaca sie karta graficzna komputer chodzi a monitor jest czarny pomaga dopiero reset kompa ale przy ponownym graniu po czasie jest to samo karta graficzna GeForce 5200 (128 mb) plyta glowna gigabyte KT600 ram 512 (400) jaka jest tego przyczyna sterowniki zainstalowalem nowe nvidi ale nic nie pomoglo powtarza sie ten sam problem i po jakims czasie karta znow sie wylacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FX 5200 tak chyba ma. Miałem taką kartę to w nic nie dało pograć niestety, nie doszedłem czemu tak się działo.

Układ był dobrze chłodzony, zarówno GPu jak i pamięci.

Pomogła... wymiana karty grafiki na co innego... ;]]

Edytowane przez zavader

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no wiadomo :] fx5200 demonem szybkości nie jest. jednakże jak mówiłem, sprawdź kartę na innym komputerze, albo włóż inną do siebie. poza tym, zainstaluj sobie program drivercleaner i usuń wszystkie sterowniki od grafiki i dopiero potem instaluj nowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez jestem "szcześliwym" posiadaczem 5200 i mnialem tez ten sam problem ale u mnie kłopot sprawiała ....

... klawiatura która była podpieta pod USB :]

wróciłem do starej klawiatki i po problemie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi