c00t Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam Chciałem się Was poradzić na temat tuszów. Od wakacji drukarka daje mi znać, że tunery są na wyczerpaniu ; ) więc po półroku chyba czas się za to zabrać. Moje pytanie brzmi, jakie tusze nieoryginalne polecacie? a może jednak warto kupić oryginalny stuff? Dodam jeszcze, że moja drukarka to hp photosmart 7150. Dzięki za wszystkie odpowiedzi na temat. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00t Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 nikt nie pomoże? : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 posiadam staregom canona i320 na pocztaku kupowalem tusze oryginalne ale potem przesiadlem sie an tusze active jet i jestem zadowolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam Chciałem się Was poradzić na temat tuszów. Od wakacji drukarka daje mi znać, że tunery są na wyczerpaniu ; ) więc po półroku chyba czas się za to zabrać. Moje pytanie brzmi, jakie tusze nieoryginalne polecacie? a może jednak warto kupić oryginalny stuff? Dodam jeszcze, że moja drukarka to hp photosmart 7150. Dzięki za wszystkie odpowiedzi na temat. pozdrawiam. Ja tam używam zamienników (mam hp dj5150) i na jakośc wydruków nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) mam 3650 i używam tego "softhouse" jest świetny :-) Edytowane 9 Lutego 2006 przez maczeta10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...