peza Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam mam takie małe pytanko. Co sądzicie o tej karcie ?? nie wiem czy warto na nia wymienic bo mam karte muz na zlącze ISA firmy Crystal. czy na tym sound blasterze bede mieć duzo lepsza jakosc dzwieku?? kompa mam podlaczonego do wiezy i zalezy mi na ladnym dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 istnieja male problem ze znalezieniem do niej sterownikow i 5.1 to nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 istnieja male problem ze znalezieniem do niej sterownikow i 5.1 to nie jest no jakos sie znajdzie ale czy bedzie odczuwalna jakosc zmiany dzwieku czy raczej nie...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...