ms-trex Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Mam zestaw 5.1 creative i chciałem się was chłopaki zapytać jak przedłużyć te krucitkie kabelki od satelit, są jakieś przedłużacze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Kup sobie kabel głośnikowy ile potrzebujesz i na każdy kabel po 2 wtyczki (chinch żeński i męski) i sobie poskładaj i będziesz miał przedłużacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 to są takie chinche, a ile takie coś może kosztować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Są to "groszowe" sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 jakie zakłócenia na kablach głośnikowych? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 dzięki za pomoc, przejde się do jakiegoś sklepu i zobacze co tam mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 a tak notabene to ostatnio też suzkalem takiego przedłużacza i znaklazłem, ładny, ekranowany, chyba z 20m (albo i więcej), cena też mi siępodobała: 98zł ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 jakie zakłócenia na kablach głośnikowych? :wink: Np. lapane z otoczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 raczej wyjście głoośnikowe ma zbyt duży poziom sygnału żeby zakłócenia miały istotny wpływ... Zakłócenia imają sie zwłaszcza WEJŚĆ, i to niskonapięciowych.. typu linein, a najbardziej mic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...