Czarek_p Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam. Jakis czas temu ( nie dalej jak 3 miechy) przeczytalem ze ATI pracuje nad programem który umozliwia konewrtowanie filmów ( ale przy tych najnowszych kartach), a po przeprowadzonych testach wynikło, ze karta graficzna przeprowadzi ten proces kilka razy szybciej niz procesor Intel lub AMD ( nie pamiętam) Poszukuję pilie tego linku. Tam była podana wydajność tych kart i procków. Chyba 96 ......flopów. Właśnie. Czego. Mega czy giga?? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 O to chodzi?: Link Jeden z komentarzy: januszp - 26 Grudnia 2005, 21:33:19 - Wlaśnie testuje na R9800 Pro - działa bez zarzutu . Sporadyczne problemy z kodowaniem audio (jak to wersji beta) . Sytuacja z magicznym AVIVO na kartach X1000 zaczyna się powoli wyjasniać ... krążą słuchy ,że 5-krotne przyśpieszenie kodowania to zasługa dobrej optymizacji softu oraz małego wypaczenia jakości . To ,czy oprogramowanie ma coś więcej do zaoferowania na kartach X1000 okaże się "w praniu" .jaro Ja to potwierdzam. U mnie ma takiego speeda, że aż się dziwię. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Ok. Właśnie dokładnie oto mi chodziło. Ale widziałem to takze na innych serwisach. Chyba właśnie na tweaku, albo na fraz......... Nie pamiętam. Ale na tych"innych" serwisach widziałem wydajność takiego układu podaną w ....flopach. Tu potrzebuję wyjasnienia. Ile giga, czy mega to ma. Ile ma P4 3ghz, a ile Athlon xp 3500+ i 64 3500 Pozdro Edit. A nie ma czegoś takiego dla kart ( moze ktos pracuje) zeby liczyły karty graficzne w UD :lol: :lol: ?? 5 razy więcej rezultatów to daje spore mozliwości. Edytowane 6 Lutego 2006 przez Czarek_p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...