Skocz do zawartości
wizardking

Gdzie Kupić X2p Rev2 W Poznaniu ?

Rekomendowane odpowiedzi

No co wy??? NIe czujecie akcentu ironii. Przeciez odpowiedzi w tym temacie są tak samo głupie jak sam temat, wiec trudo sie spodziewac sensownych odpowiedzi :P

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przywoitość nie pozwala na pisanie offtopiców ale jak ktoś się mało ceni proszę bardzo. Gdyby F2S miał wejścia na 12/16 to bym go kupił ale i tak się boję o spadek mocy pompki bo wewnątrz BlackIceExtreme3 mam 3,6metra trasy.... Szukałem w necie ale coś mi się nie udało znaleźć a wpisałem do google i przejrzałem znajome sklepy. Swoją drogą ja się chciałem czegoś konkretnego dowiedzieć a niekórzy z was widocznie się nudzą i nie potrafią zajęcia w życiu znaleźć.... w sumie niektórym z was współczuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty się za bardzo przejmujesz tymi metrami w twojej chłodnicy. Ludzie nie takie układy mają i działa bardzo dobrze.

I odwiedź prosze jet-pc.com i poczytaj test odnoszący sie do średnicy złączek i wydajności na którą (nie)wpływają praktycznie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Test jest do 12 i 8 mm a F2S ma 1/4 cala, może nastąpić duży spadek wydajności. Na 3 metrach jest spadek 50% mocy pompki a może i więcej a ja w BIE3 mam 3,6m trasy !!!!! Tu jeden stopień tam jeden stopień i może być bez sensu zmieniać chłodzenie ?! Nie ma testów jak to wpływa na temperaturę i mam mieszane uczucia. A podobno węże guttasyn tak się nie gniotą jak Eheim które mam w zapasie

Edytowane przez wizardking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty się za bardzo przejmujesz tymi metrami w twojej chłodnicy. Ludzie nie takie układy mają i działa bardzo dobrze.

I odwiedź prosze jet-pc.com i poczytaj test odnoszący sie do średnicy złączek i wydajności na którą (nie)wpływają praktycznie.

Pozdrawiam

nie zapominaj ze jet pc jest mało wiarygidny :lol:

@wizardking: mowiłem Ci cos kiedys zebys niezakladal juz tu topicow? chyba tak....

Swoja droga to juz dawno niczyje topici tak mnie nie rozbawiły :lol:

tak btw to ja Tobie wspolczuje................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wizardking:

człowieku czy Ty czytałeś TEN post??

Wyjaśniłem tam, że 1/4" to oznaczenie gwintu, który ma 12.7mm - złączki dobierasz sam wg upodobań.

A te pieprzone 1/4" o których mówisz to zupełnie co innego. Zreszta nie wiem po co wogóle przeliczałeś badziewne rureczki od CPC na cale :?

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi