sinus Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Chciałem sobie kupić mobo Epoxa 8RDA (bez plusa) i widziałem ceny na sklepach w usa i były kuszące :D I dlatego zastanawiam się nad ściągnięciem tego mobo z zagranicy. Czy moglibyscie mi polecić jakis pewny sklep (niekoniecznie ze stanów) i powiedzieć ile kosztuje przesyłka ze stanów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 hmm szybka przesylka tzn paczka uciebie w ciagu 7 dni kosztuje jakies 50zl sprawa nastepna nei znam sklepu dobrego ktore wyslaja do polski tzn nie znam zadnego najlepszy i najtanszy sklep to newegg ale oni na wet domnei do CA nie wyslaja i jak ktos cos zamawia umnie i chce z tamtad wyslaja do znajomego w usa i on dopiero do mnie ija do polski ! i tak wyglada spprawa z zakupami muisz szukac sklepow moze cos znajdziesz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 pozatym, takie rzeczy to na osla next time ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 pozatym, takie rzeczy to na osla next time ! a co sie tak tu rządzisz ?? poza tym masz jakies problemy z polskim jezykiem?? strasznie bije po oczach-może jakies korepetycje sobie zafundujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 pozatym, takie rzeczy to na osla next time ! a co sie tak tu rządzisz ?? poza tym masz jakies problemy z polskim jezykiem?? strasznie bije po oczach-może jakies korepetycje sobie zafundujesz? no chyba bym se zafundowal ale mnie nie stac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...