OczkoPL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Potrzebuje biosa do tej karty obojętnie jaki najlepiej orginalny. MSI NX6800 = 6800 LE Z kad go moge ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> prosze o jakies linki itp. Dokładniej mówiac to mógł bym sobie jakoś zrobić kompie tego co mam teraz ale zbytnio nie wiem jak to zrobić z pod windowsa czy wogóle jest taka mozliwość czy raczej nie ?? Z pod Dosa nie moge bo nie posiadam stacji dyskietek moze mi ktoś poradzi co zrobić ?? Próbowałem programem tj. X-BIOS Editor ale jakis zły ten bios jest ponieważ jak go chce edytować to nie moge Dzięki za Odpowiedz. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) 1. chyba nie ten dział?? 2. Z pod Windy nie wgrasz biosa 4. kup sobie stacj dyskietek w (10-25pln) Edytowane 5 Lutego 2006 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OczkoPL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie pytałem sie czy moge wgrac z pod windowsa pytałem sie czy mozna jakos zrobić kopie tego co mam teraz !!! A a tak wogóle to nie trzeba flashowac Biosa na karcie zeby ruszył sobie ten zmodowany... Widze ze jeszcze duzo rzczy nie wiesz to sie nie wypowiadaj ze nie da rady !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Co do biosu to niestety nic ci nie poradze bo sam nigdy tego nierobiłem. Mam do ciebie prośbe - zobacz czy masz takie samo chłodzenie na swoim 6800 msi jak ten model a jeśli tak to jak oceniasz jego głośność i czy da się poprzez jakis programik regulować obroty tego wiatraka ? Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Bartoleon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...