Zbychuu Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam mam problem z dyskiem jakos sobie dzis siedze patrze w moj komputer a tu lipa dysk zniknol mysle kurde co jest zresetowalem i znwou to samo nimo weszlem w menedzer urzadzen zaznaczylem dyski twarde wziolem skanuj w poszukiwaniu zmian sprzetu i nagle sie pojawil hmmm nie wiem o co biega tak dzis nagle sie to stalo prosze o pomoc z gory thx :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Tak troche malo faktow podales... no i nie napisales w czym wlasciwie jest problem... no i tak wogule to ucz sie facet "polska mowa" bo czytac te Twoje wypociny to tortura :blink: pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychuu Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Sorry za pismo ale bylem zdenerwowany problem w tym ze dysk mi znika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...