baddo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Mam pewien problem... Otóż po skanowaniu systemu programem antywirusowym okazało się, że mam na kompie 4 pliki zarażone trojanami... Wybrałem proponowaną akcję, czyli usunięcie plików. Wszystko było dobrze, tylko po następnym uruchomieniu komputera wyskoczyło okienko informujące o tym, że został usunięty plik systemowy i żeby włożyć płytę Windows. Włóżyłem i wszystko wróciło do porządku. Tyle, że teraz zamiast normalnego włączania się komputera wyskakuje okienko z moją nazwą użytkownika, w którym muszę kliknąć OK. :mur: Niby nic, ale jak mam tak klikać kilka razy dziennie to ja dziękuję... :-| Z góry dziękuję za pomoc :) Edytowane 5 Lutego 2006 przez baddo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterka Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Panel Sterowania-> Konta Użytkowników-> Zmień sposób logownia lub wylogowywania użytkowników-> zaznacz "użyj ekranu powitalnego". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 hehehe... a co jeżeli mam to zaznaczone a problem występuje nadal??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterka Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Już się porawiam. Start-> Uruchom-> wpisujesz "control userpasswords2" Zaznaczasz konto do którego masz się automatycznie logować i odznaczasz "Aby używać tego komputera, użytkownik musi wprowadzić nazwę użytkownika i hasło" i dajesz OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Pomogło :lol2: Wielkie dzięki :razz: Temat do zamknięcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) A czy dla win200 prof to też działa bo jetem w pracy i nie moge sprawdzic a tez mam ten problem ??? peACE EDIT: Nie działa :( , czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem w win200 PROF ?? Bedę bardzo wdzięczny. Edytowane 8 Lutego 2006 przez yosultan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...