wronka Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 potrzebuje uniwersalnego windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 hehe Lindows moze ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 windows 2000, jak zamierzasz instalowac xp to najpeirw zobacz na forum ile jest tematow z problemami z tym winem. a jakbys mial wątpliwosci co do dzialania programów, to jak jakis niedziała na 2000 to na xp tez niebedzie dzialal, co do wydajnosci to niedawno byla klotnia kilka osob testowalo i wyszlo ze 2000 jest minimalnie szybszy i stabilniejszy od xpwindows 2000, jak zamierzasz instalowac xp to najpeirw zobacz na forum ile jest tematow z problemami z tym winem. a jakbys mial wątpliwosci co do dzialania programów, to jak jakis niedziała na 2000 to na xp tez niebedzie dzialal, co do wydajnosci to niedawno byla klotnia kilka osob testowalo i wyszlo ze 2000 jest minimalnie szybszy i stabilniejszy od xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 wszystko zalezy do czego: do domu dla zabawy (gry, troche netu i takie tam) - moim zdaniem win98se (wystarczy ale trzeba dobrze postawic i wiedziec czego z nim nie robic - user zaawansowany) lub 2k (user mniej zaawansowany), do domu dla kilku uzyszkodnikow (do zabawy, netu i innych)- 2k i rozne profile userow, do domu (user zaawansowany, programowanie, siec, i inne pokrewne) - [brzydkie określenie na linuksa] do domu do zabawy (czasami irytacja z systemem) - win xp do pracy w biurze - oddzielna bajka ... takie moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Tylko win 2000 . Uzywałem wszystkich wind ale ta jest najlepsza . Na codzien slucham muzy ogladam filmy czasami gram pracuje w office i nigdy mnie nei zawiodl .Kompa mam podlaczonego do sieci osiedlowej i nigdy nie mialem problemu z konfiguracja Lanu .Moze sie dlugo uruchamia i troche dluzej zamyka i nie ma takich kolorkow ,ale jest to bardzo stabilny system (tylko 3 blue screeny w ciagu roku uzytkowania).Polecam go kazdemy bo oferuje wiele mozliwosci .Wiec mowie ci instaluj win2000 w ciemno bo z xp bedziesz miał same klopoty.Pozatym 2000 mozna aktualizowac posiadajac :twisted: jakby to powedziec pozyczona wersje :twisted: a do xp jak bys chcial zainstalowac service packa to o ile mi wiadomo to trzeba dzwonic gdzies po jakis kod aktywujacy no i trzeba miec orginalke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 potrzebuje uniwersalnego windowsa Z choinki sie urwales ? 8O Nie ma takiego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Może Windows for Workgroups 3.11 :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Znowu się zacznie :x trudno, do domu 98 lub XP do firmy 2k lub XP lub do domu i firmy to co kto lubi, pozatym reed ma rację :mrgreen: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 na "inne" pytanie.....odpowiadam Windows Longhorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Jak sie pytasz o windowsa to pewnie dopiero co kompa kupiles :) , wiec polecam ci 98 SE pl - nie bedziesz mial problemu z grami i jest latwy w obsludze oraz w miare stabilny jak na windows hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Windows 3.1 to środowisko dla ciebie :lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 hehe Lindows moze ?? :Dhahhaha ;) jeżeli chodzi o naprawde uniwersalnego...... :> to tak.. ale niewiem czy wszystkie aplikacje z win bedą działały :? proponuje zapoznac sie z art na temat lindowsa czytalem bodajze na hacking.pl i tylko jedno sie nasowa: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wgraj DOSa, jest w kazdym Windowsie (w NT emulator) czyli jest naprawde uniwersalny. A swoja droga czy istnieje uniwersalny Windows :twisted: :twisted: :twisted: A na powaznie to jak dla mnie najblizszy temu "idealowi" jest 2K. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 tylko xp mi sie psuje i jak mam 2000 botowanego a u mnei nie chce bota odczytac w biosie ustawaiałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 a jakbys mial wątpliwosci co do dzialania programów, to jak jakis niedziała na 2000 to na xp tez niebedzie dzialal, co do wydajnosci to niedawno byla klotnia kilka osob testowalo i wyszlo ze 2000 jest minimalnie szybszy i stabilniejszy od xp to ja nie wiem jak bylo to testowane u mnie sie rzuca z miejsca ze xp jest 1.3z szybszy niz win 2k odpalenie 3dmarka i z 50 klatek wskakuje na 72 to chybajest roznica plynnie chodzace gry w porownaniu z 2k to wszystko widac poza tym 2k jest stabilniejszy podczas pracy z nim przez rok (98se mnie dobil) nie mailem ani jednego zwisu) jak nie bedziesz duzo gral to win2k ci spoko styknie jak zamierzasz grac polcam xp posiada wieszkosc cech 2k i jest szybszy i bezpieczniejszy od 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ustawiałem w biosie mozę zle podpowiedzcie mi jak ma byc w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 nie wiem co cchesz dokladnei uzyskac jak chcesz dopalic instal systema z plyty to first boot : cd-rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Win2k roolz - takie aplikacje jak Maya najlepiej na nim działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jak mam zainstalować po formacie win 2000 jak nie jest botujący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Na płycie z 2000 jest programik którym można utworzyć 4 dyskietki startowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 plis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 płyta win2k/bootdisk i albo makebt32.exe (dla windowsa) albo makeboot.exe (dla dos). Będą potrzebne 4 dyskietki. Potem z tych dyskietek startujesz kompa i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 dokladnie tak jak Marcin napisal na tych dyskietkach jest instalator z plyty tylko ze trzeba sie namahac dyskietkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 plików ponownie uruchamiam i czyta i w jednym momenie pisz eze nie mozę odnalesci pliku txt......... i lub jest uszkodzony ale nie został nagrany robiłem to jus zz 2 dyskietkami i to samo a nagrywałem z MAKEBT32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 moze czas znalesc dobrze nagrana plyta albo pozycz dobra bo mozesz sie 2 dni meczyc i nic nie bedzie z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 stary nie mecz sie. wszystkie winy sa do [gluteus maximus]. ale sa "jedyne". masz wybierac to wybierz 2000 professional pl. spoko chodza. a zwis jest praktycznie niemozliwy. a co do instalacji. pozycz plyte bootujaca. i problem z glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ska sciągnac dyskietke startowa do 2000 mam 2 windowse 2000 na płytach i to samo na infojama jest tylko co wiedze do xp a teraz mam xp i cos mi siępsuje moze dlatego ze foormatuje na szybko 2sek i pokłopocie ale czy to cosa daje a np mozę byc ze np 98 a na to instaluje z poziomu windowsa 2000 zawansowane czy lepioej bedzie na czytko ale mozecie mi podać link do pliku dyskieki startowej moze mozeci gdzieś na ftp zgrac i podac mi link bardz was proszę a cha mam pytanie moze lamerskie ale co to znaczy flashowac biosa grafy ale sie rozpisął a ile błendów narobiłem napewno zrozumcie głubie litery tak samo jak w zeszytach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 znaczy upgardowac wgrac nowsza wersja biosu pozycz plytke od kogos albo zainstaluj na czysto w98se i na to win2k tesh ebdzie dzialac jak dobrze zakrecisz to podczas instalki mozesz formatnac dysk i miec czysty win2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 możeci mi podać link do dyskietki startowe 2k a kiedy bym formata zrobił oc mam zroibć w czasie instalacji profesorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Można inaczej: x:/i386/winnt.exe (x to naturalnie litera napędu) Ale instalacja zajmie ze 2 godziny, bo kopiowanie plików instalacyjnych przebiega bez smart drive. Polecam też skopiować pliki instalacyjne na HD i z niego instalować. Poza tym przychylam się do opinii, win2k+service pack3, właśnie do niego wróciłem z winXP którego po 2 tyg. wysłałem w kosmos. W zasadzie najlepsze połączenie to win 98se+win2k jak dla mnie, zastanów się nad taką opcją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...