lecter12 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Uwaga Nikogo nie namawiam do interesowania się treścią strony. Proszę tylko o jej ocenę...poziom przejrzystości itp http://www.lecter12.ovh.org Edytowane 5 Lutego 2006 przez lecter12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ramka "dotted" źle się składa u mnie w FF. Przejrzystość taka sobie. Monotonna grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Przejrzysta jest. Nic jej zarzucić nie mogę. Ale już w samym kodzie duuuuży bałagan. Widzę że jest w samym html robiona, więc takie coś <br><br><Br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br> <Br><br><br><br><br><Br><br><br><br><br><br>jakoś do mnie nie przemawia. No ale że nie każdy otwiera stronę i od razu patrzy w kod, to jesteś rozgrzeszony. Pomyśl nad jakimś cms, bo zginiesz jak Murzyn w piwnicy bez światła przy próbie rozbudowy tego, o ile pozostaniesz przy samym htmlu. P.S. Już gdzieś widziałem taki schemat kolorystyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Przejrzyste owszem ale jakos tak wieje nuda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Strona ladnie zrobiona wszystko na miejscu - ale tematyka dla mnie nieciekawa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Co ja będe pisał nic nowego jeżeli chodzi o stronę. Nędza poprostu imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...