gRaBaRz.oS Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Tak jak w temacie !! Ktokolwiek widział ktokolwiek wie :) Edytowane 5 Lutego 2006 przez gRaBaRz.oS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Tak jak w temacie !! Ktokolwiek widział ktokolwiek wie :)Taki temat już był. A dla twojej wiadomości to odbęda się w kwitniu we wrocławskimk budynku NOT. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 http://www.targi.pc-tuning.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 wielkie dzięki temat do zamnknięcia!! P.S. siedze na forum gdzieś od miesiąca i jakoś nie widziałem tego tematu!! :) THx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Bo nie był w tym dziale. Ale już czas grzegać cos w kompie żeby zdążyć!!hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 hehehe racja czas coś pogrzebać!! mam projekt i już wszystko obmyślone tylko teraz jedna rzcz mi pozostaje do zrobienia: ZALICZYĆ SESJE :mur: no a z tym bedzie ciężej niż z najtrudniejszym modem :D :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 hehehe racja czas coś pogrzebać!! mam projekt i już wszystko obmyślone tylko teraz jedna rzcz mi pozostaje do zrobienia: ZALICZYĆ SESJE :mur: no a z tym bedzie ciężej niż z najtrudniejszym modem :D :mur: :mur: :mur: Ja juz na szczęscie ten etap w życiu mam za soba.Powodzenia, :) :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 @Patrox no nie dziekuje bo zapesze :P PzdR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...